Прическите от наградите “Оскар” впечатляват с аксесоари

Детайлите, които направиха звездните визии още по-ефектни

Брюнетката остави тъмната си коса пусната свободно, но към нея прибави сребриста диадема с камъни, допълваща се с обиците й.

На същия похват заложи и Рут, като при нея камъните в цвят бордо допълват както тези по обиците, така и червилото, и цвета на роклята й.

Певицата и актриса беше заложила на впечатляваща рокля с много елементи, но това не я спря да я допълни със златиста диадема.

Бившата кралица на красотата впечатли не само с избора на тоалет, но и със стилната, пригладена до съвършенство конска опашка.

Актрисата избра асиметричен кок със сложно усукана коса, който откриваше блестящата огърлица, допълваща роклята й.

Романтичният тоалет в пудрено се нуждае от не по-малко романтична прическа. А какъв по-добър вариант от полу вдигната коса, която е избрала Фелисити?

Младата носителка на "Оскар" избра много семпъл, но затова пък съвсем в стила й висок кок.

Класическият нисък кок на София става една идея по-забележителен, благодарение на красивата златна шнола с камъни, прикрепена в косата й.

Не очаквахме да видим такъв тип опашка на наградите "Оскар", но признаваме, че прическата се вписва в имиджа на Чарлийз.

Криси заложи на нисък кок с няколко свободни кичура, спускащи се пред лицето й. По този начин голият гръб на роклята Zuhair Murad привлече цялото внимание.

“Go big or go home!” – мотото, което много звезди следват при избора си на тоалет за наградите “Оскар”, важи с пълна сила за останалите неща във визиите им. 

И особено когато говорим за прически! Аксесоарите за коса тази пролет са на върха на тенденциите и ако има място, където да ги видим в целия им блясък, то това be[e церемонията по връчването на наградите на Академията.

Оказа се, че много от присъстващите дами са избрали диадеми с камъни или шноли, кореспондиращи с детайлите по тоалетите им. Най-отличаващи се бяха аксесоарите на Салма Хайек, Жанел Мона и Рут Нега, които ефектно допълваха пищните им рокли. 

Това обаче съвсем не значи, че останалите прически на звездите са за подценяване. Вижте какво избраха още Оливия Кулпо, Криси Тийгън и други. (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Зоуи Кравиц създаде колекция за любителите на червено червило с YSL
Beauty новини07 ЯНУАРИ 2021

Зоуи Кравиц създаде колекция за любителите на червено червило с YSL

Четири червила, вдъхновени от най-красивите градове по света

Певицата Холзи създаде марка за декоративна козметика
Beauty новини05 ЯНУАРИ 2021

Певицата Холзи създаде марка за декоративна козметика

"Гримът е, за да се чувстваме готино, не за да изглеждаме перфектно"

Дългата коса вече не е модерна, няма и да бъде през 2021 година
Beauty новини22 ДЕКЕМВРИ 2020

Дългата коса вече не е модерна, няма и да бъде през 2021 година

Късата подстрижка стана абсолютен хит през последните месеци