Прически и грим от наградите “Златен Глобус” 2017

Без тях бляскавите визии на звездите нямаше да са същите!

Визията на Лили е достойна за истинска принцеса! Контрастът между бялата й кожа и червеното червило с марка Lancome ни навява спомен за дните, в които гледахме Лили като Снежанка в "Огледалце, огледалце". Високият й кок пък се отличава с кичури, преплитащи се с плитки тип "рибена кост".

За нежната рокля Valentino трябва и нежна прическа. Ето защо коафьорът на Ема Мара Розак избира да прибере косата на актрисата на тила, оставяйки два кичура, падащи от едната страна на лицето й. Розовото преобладава в грима, като във вътрешната част на клепача е нанесен малко сребрист блясък, отварящ погледа.

За да подчертае красивото деколте на своята рокля Versace, Блейк прибира русата си грива в стегнат кок. Сенки в златисто и бронзово пък правят препратка с детайлите върху роклята й и бижутата.

Актрисата дебютира с нова прическа - актуалното каре до раменете. Сенки в златисто и червило в изкусителен прасковен нюанс завършваха визията й.

Сенките в сребристо са най-добрият избор не само за роклята, но и за светлите очи на Никол. Деликатни къдрици, обрамчващи лицето й, бяха изборът й за прическа.

Силно пригладена и усукана конска опашка е изборът на актрисата за вечерта. Семпло, но доста ефектно, в допълнение с роклята й.

На пръв поглед ниският кок на Джесика е съставен от класическа плитка, но когато се загледаме, откриваме златисти верижки, вплетени в косата й. Те кореспондират и с бижутата, които актрисата е избрала за вечерта.

Ефектната рокля на Оливия не беше единственото впечатляващо нещо във визията й. Влюбихме се в нейния прочит на нисък кок, а също и в кореспондиращите сенки и червило в кафяво.

Леки вълни, достатъчни да подчертаят по-светлите кичури в шоколадовата коса на Приянка, са изборът на актрисата за прическа. Колкото до грим, тя заложи на устни в цвят бордо.

Латината позволи на своята богата рокля Zuhair Murad да блесне, избирайки сияен, но деликатен грим и гладка конска опашка.

Подобни небрежни опашки, завършени с кадифена панделка, видяхме на ревюто на Chanel само преди месец. Сега Сиена пренесе стила и на червения килим!

Вече ви показахме най-доброто от звездните визии на наградите “Златен Глобус” 2017, а сега ви представяме и малките beauty детайли, без които те нямаше да са същите. 

Какви прически и грим избраха дами като Никол Кидман, Джесика Бийл, София Вергара и Сиена Милър? С какво успяха да ни изненадат някои класически варианти на високия кок и конската опашка, разчитайки на младежки и модерен прочит? И защо beauty визията на Лили Колинс е перфектно допълнение към роклята й Zuhair Murad?

Вижте в галерията! (Снимки: Profimedia)

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини18 ЮНИ 2018

Играе ли ви се?

Mademoiselle Rochas е за изискани млади дами с искрящ сексапил

Beauty новини31 МАЙ 2018

В перфектна форма с ултразвуково стопяване на корема

UltraShape Power премахва до 20-30% от мастната прослойка с една процедура