Новата прическа на Миранда, гримът на Клои и още beauty вдъхновения

Ето ги най-добрите грим и прически от седмицата

Докато бе на посещение в Токио, Миранда Кер избра ретро стайлинг за новата си прическа. Извити навън кичури и характерното за нея ярко червило допълваха романтичната ѝ бяла рокля.

Ева Лонгория ни показва правилният начин да носим телесно червило. Актрисата избира неутрален нюанс, който оставя грима на очите ѝ да блесне.

Кейли Куоку е от звездите в Холивуд, които обожават небрежния стайлинг, дори и за червен килим. Затова никак не се изненадахме, когато я видяхме с подобен висок кок, но трябва да признаем, че бяхме твърде заети да се любуваме на цикламеното червило.

Само на нас ли ни се струва, или напоследък Дженифър Гарнър е във вихъра си? Тук виждаме актрисата с разкошни разпилени едри вълни в косите и изкусителен опушен поглед. Go girl!

Макар и в бяло, Клои Кардашиян е способна да нажежи страстите до червено. Това, разбира се, става благодарение на алените устни и силно гримираните ѝ очи.

При толкова разновидности на плитките, от които можем да избираме този сезон, Каролина Куркова ни показва, че и класическата плитка настрани има достатъчно плюсове, които да не ни позволят да я забравим.

Начало на голямото пролетно подстригване тази година дава Миранда Кер!

Супермоделът влезе в отбора на звездите с “bob” прически, разделяйки се с характерните си дълги кичури. Според нас, промяната във визията на Миранда е много свежа, а тази дължина още повече подчертава карамелените отенъци в иначе кестенявия естествен цвят на австралийката.

Кои са останалите beauty попадения от червения килим и извън него тази седмица? Ще ги видите в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини10 ОКТОМВРИ 2019

България се оцвети в розово в подкрепа на жените, страдащи от рак на гърдата

Хиляди души подкрепиха инициатива, като се облякоха в розово

Beauty новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кендал Дженър вече е светло руса

Моделът се скара със сестра си Клои заради новата си прическа