Beauty : Beauty новини08 СЕПТЕМВРИ 2016

Кой е дизайнерът зад тези красиви нови аромати?

Само един поглед към шишенцата, напомнящи скъпоценни бижута, ще ви е достатъчен

Ако има дизайнер, който превръща всеки свой beauty продукт в истинско произведение на изкуството, то това несъмнено е Christian Louboutin

Наскоро ви разказахме за новата линия гланцове за устни Loubilaque, чиито опаковки приличат повече на бижута, отколкото на шишенца, и дори могат да бъдат носени върху колие. Сега дизайнерът, влязъл в историята със своите обувки с яркочервена подметка, разширява козметичната си империя, пускайки на пазара линия с аромати.

Трите парфюма с подписа на Christian Louboutin идват в красиви бутилки, преливащи от златисто в червено, керемидено оранжево или лилаво. Всяка една от тях се отличава с интересен усукан детайл, напомнящ ток на стилето обувка.

 

louboutin perfume 1

Първият парфюм, в керемидената бутилка, носи името Bikini Questa Sera и съчетава в себе си изкушаващите ухания на жасмин и тубероза, навяващи спомени за дълги ваканции и горещи летни нощи.

 

Tornade Blonde, със своето яркочервено, миксира класическото ухание на роза с виолетка и касис. Предназначен е за по-зрелите дами, които ценят силните и запомнящи се аромати.

Последният, в който на фокус е среднощното лилаво, се нарича Trouble in Heaven, е най-смел и екзточен, с аромат на пачули и тонка абсолют.

Както и останалите козметични продукти от линията Christian Louboutin, парфюмите също се нареждат във високия клас, като всяко шишенце струва 645 паунда.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Известните личности с красива кожа, но щура бюти рутина

Не следвайте тези съвети за красота, независимо от кого са

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Първата спирала, създадена от екипа на Риана

Брандът на звездата Fenty Beauty стартира новата година, като разширява портфолиото си

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Козметиката с коприна е тайната на японската красота

Отново черпим идеи от бюти рутината на японките

Beauty новини14 ЯНУАРИ 2020

Микрошейдинг е новата техника за по-естествено попълване на веждите

Кое да изберем - микроблейдинг или микрошейдинг? От едно от най-реномираните звездни студиа за красота споделят съвета си