Beauty : Beauty новини17 СЕПТЕМВРИ 2019

Карли Клос съветва: Гледайте на парфюма като на част от тоалета ви

И още от бюти уроците от звездата

Супермоделът спазва 6 бюти правила като закон и иска да ги предаде на феновете си.

Карли Клос е само на 27 години и вече е изградила впечатляваща кариера като модел – множество сделки и ревюта с Victoria’s Secret, редица рекламни кампании и безброй корици на списания. Тя е и лице на парфюма Good Girl от Carolina Herrera и благодарение на това тя оценя колко важен е парфюмът за една жена.

Точно затова като първо правило в бюти съветите си тя поставя правилното избиране на парфюм. Според нея той е невидим аксесоар и без него тоалетът не е завършен.

Вторият съвет, който Карли отправя към феновете си е да се грижат за себе си, като тренират и поддържат фигурата си. “Начинът, по който се чувствам, силно влияе на външния ми вид. Затова и когато се грижа за себе си и тренирам сутрин, през останалата част на деня изглеждам в пъти по-добре”, споделя моделът.

До колкото до бюти рутината си, Клос смята, че не е нужно да усложняваме всичко. Тя се стреми да използва по-малко продукти в ежедневния си грим, а за кожата си се грижи главно с масажи на лицето.

Всичко останало, което прави за красотата си, е да се грижи за психическото си здраве. За тази цел се опитва да не прекарва толкова време в социалните мрежи, особено сутрин, а вместо това да прекарва няколко минути насаме с мислите си, за да се фокусира и настрои позитивно за деня.

Втората сватба на Карли Клос

Едновременно с това се опитва да запази истинската си същност и да остане вярна на себе си, въпреки трудните моменти и критиките, които получава. “Можеш да достигнеш пълния си потенциал само когато напълно приемеш човека, който си”, заявява Карли.

Карли Клос: Напуснах Victoria’s Secret, защото това не беше посланието, което исках да оставя на младите момичета по света

Здравословните палачинки на Карли Клос

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини21 ЯНУАРИ 2020

Дъщерята на Кайли Дженър също "създаде" грим колекция

Лимитираните продукти излизат на пазара навръх втория рожден ден на Сторми

Beauty новини20 ЯНУАРИ 2020

Изискана и съблазнителна, Кая Гербер за YSL Beauty

Звездата в тази кампания са блестящите устни

Beauty новини17 ЯНУАРИ 2020

Известните личности с красива кожа, но щура бюти рутина

Не следвайте тези съвети за красота, независимо от кого са