Beauty : Beauty новини20 ФЕВРУАРИ 2018

Италианският коафьор Кристиян Чифи представя Biolage R.A.W. у нас

Продуктите с висококачествени естествени съставки са неизменна част от работата му в продължение на десетилетия

Любим фризьор на италианските звезди и блогъри идва у нас по покана на Matrix, за да представи линията Biolage R.A.W. – естествена грижа за коса от ново поколение.

Кристиян Чифи е коафьор с повече от 30 години опит и клиентела, започваща от музикалните звезди на Италия и завършваща с модните блогъри. Повече от 15 години той работи с продуктите на Matrix, превръщайки ги в своя философия. Biolage R.A.W. съдържат съставки с от 70 до 100% естествен произход и са неизменна част от работата му, както и нова страст на клиентите му. Той ще ги представя официално на събитието на Matrix на 23-ти февруари от 14:00 ч. в GENERATOR – пространство за дизайн, култура, иновации и креативност (бул. Черни връх 47).

Ето малко повече за него и продуктите:

Какво те накара да избереш продуктите Biolage R.A.W.
Много обичам да съм на гребена на вълната. Да съм винаги част от новостите, които се случват по света. Харесвам устойчивия лайфстайл, смятам че красотата и здравето вървят ръка за ръка. Смятам, че сега повече от всякога трябва да мислим и за природата, за всичко, което се случва около нас.

От колко време работиш с продуктите Biolage R.A.W.?
Работя с продуктите Biolage R.A.W. от момента, в който се появиха за първи път в Италия. Салонът ми е сред първите, които избра да работи със серията за грижа за коса. Това се случи преди година и половина, което е достатъчно време, за да мога да кажа спокойно, че салонът ми е Biolage R.A.W. Почти всичките ни клиенти вече избират продуктите на Biolage R.A.W., за да се грижим за тях в салона, а ги използват и за да продължат резултата и в домашни условия с продуктите, които си купуват от нас.

Какво прави различни продуктите Biolage R.A.W.?
Природата винаги има най-точните отговори на нуждите на всеки тип коса, а и не само за нуждите – защото тук говорим и за желанията на нашите клиенти по отношение на усещането, което носи употребата на даден продукт. Biolage R.A.W. е правилният избор за всички, които търсят продукти с естествен произход на съставките и които вярват в устойчивото развитие и грижата за природата.

Как реагираха твоите клиенти, когато разбраха че в салона има продуктите Biolage R.A.W.?
Представих им Biolage R.A.W. като път към красотата и им казах, че с помощта на продуктите, косата им ще става все по-красива. И всички те се влюбиха в тях!

Кой е любимият ти Biolage R.A.W. продукт?
Обичам серията R.A.W. Nourish за подхранване, защото тя дава на косата мекота, но и контрол и дисциплина, като в същото време я оставя изключително хидратирана.

Какво ще кажеш на феновете си в България, които ще те видят на събитието на 23 Февруари? 
Нямам търпение да ви помогна да се потопите в светана на Biolage R.A.W. и красотата, която само природата може да даде на косата ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини02 АПРИЛ 2020

Фризьорът на Меган Маркъл споделя историята зад най-емблематичните й прически

Той описва стила на Меган като модерен, небрежен и естествен

Beauty новини26 МАРТ 2020

Създателката на Huda Beauty дарява 100 хиляди долара за гримьорите на свободна практика

Худа Катан си е дала за цел да подкрепи гримьорите по света

Beauty новини17 МАРТ 2020

Още съвети за красота от Джесика Алба

Феновете й не одобриха всички от тях

Beauty новини10 МАРТ 2020

Ако имате малко време сутрин, бюти рутината на Хилари Дъф е подходяща за вас

Като всяка друга майка тя разполага с няколко минути сутрин