Beauty : Beauty новини18 ЮЛИ 2019

Футуристичният поглед към грижата за красотата и полезен ли е той

Очаквайте скенери за лице и 3D принтери за маски

Все по-голям е фокусът върху развитието на грижата за красотата и бързо развиващите се технологии само спомагат за този процес.

Може все още да нямаме летящи коли, но технологиите в днешно време се развиват с изключителен бърз темп. Благодарение на това виждаме прогрес във всяка част от ежедневието ни, включително в грижата за красотата.

Вече има измислени милион продукти и технологии, които да спомагат тази индустрия. Устройствата, които до преди няколко години не предполагахме, че ще съществуват дори, вече ги има и за домашна употреба. Вижте рутината на Нина Добрев например и ще се обедите: Вечерната рутина на Нина Добрев

За напред в ежедневието ни ще навлязат още по-необичайни устройства и технологии. Например този продукт, който предстои да видим на пазара скоро – скенер за лице, който можем да прикачим върху камерата на телефона си, за да анализира по-подробно кожата и състоянието й. След това получената информация може да пратим към 3D принтер за маски, който да изготви перфектната грижа за точно нашия тип кожа.

Друга любопитна технология е умното огледало, което ни дава възможност да видим как ще изглежда определен вид грим върху лицето ни като комбинира отражението ни с избрания от нас макияж.  В бъдещето учените се надяват да развият технологията, така че огледалото да може да освобождава частици грим и директно да нанася желаната визия върху лицето.

Всичко това ни очаква в рамките на още няколко години и вероятно от тогава насам бюти индустрията ще се промени по начин, по който никой от нас не е очаквал.

Продуктите с активен въглен са спасение за мазната коса

Някои учени обаче са настроени негативно към това развитие, защото се притесняват, че технологиите и изкуственият интелект ще заемат твърде голяма част от ежедневието ни. Фактът, че вредата от подобни устройства вече се проявява върху психиката, здравето и дори красотата ни също е обезпокояващ. Можете да научите как тук: Трябва да носим слънцезащита и вкъщи

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име

Beauty новини06 АВГУСТ 2019

Какво е бихектомията и кои звезди са се подложили на операцията?

Това е тайната на Анджелина за добре оформени скули

Beauty новини01 АВГУСТ 2019

Вече заемаме бюти тайните от австралийките

Манията към корейската козметика приключва, заместена е от тази на Австралия

Beauty новини24 ЮЛИ 2019

Най-странните бюти трикове на звездите

Някои от тези трикове наистина ще ви учудят