Beauty : Beauty новини02 АПРИЛ 2020

Фризьорът на Меган Маркъл споделя историята зад най-емблематичните й прически

Той описва стила на Меган като модерен, небрежен и естествен

Адресите за красота на Меган Маркъл в Лондон

По случай официалното оттегляне на Меган и Хари от кралското семейство фризьорът на бившата актриса, Джордж Нортууд, споделя тайните на нейните прически пред британския Vogue. 

До този момент той не е имал възможност да говори много по темата заради кралския протокол, но сега той сподели серия от снимки, с които благодари на Маркъл за съвместната работа, елиминирайки всякакви съмнения, че се е грижил за фризурите й през последните години.

“Исках да споделя позитивните си преживявания и това свое постижение, от което съм много горд. Да създавам такива емблематични прически, но да не мога да говоря за тях – беше всъщност много приятно”, споделя Джордж.

Например за известния небрежен кок, с който Меган каза “да” на Хари на специалния им ден, той казва, че е бил най-естественият избор, защото напълно репрезентирал личността, която тя е искала да бъде в кралското семейство.

“Кокът беше най-подходящият начин да почетем протокола и модерното едновременно. Искахме косата да е вдигната, защото през голяма част от историята това се е приемало като най-подходящо за кралските особи, но не искахме и да бъде твърде официално. Искахме да покажем неперфектното – това описва Меган най-добре.”

Джордж разказва, че всяка визия започвала с тоалета, който бил избиран няколко дни предварително. След това двамата заедно обсъждали каква фризура би паснала най-добре.

“Начинът, по който всичко процедираше, беше типичният за всяка една жена – Меган има истинско чувство за стил и искаше да изглежда естествено, въпреки че беше принцеса”, разказва Нортууд. “Тя беше модерна принцеса, такава, в която всеки може да се припознае и от която всеки може да се вдъхнови – прическите й също бяха такива.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Зад завесите на красивата визия с Надя Сивкова
Beauty новини22 МАЙ 2020

Зад завесите на красивата визия с Надя Сивкова

Изпращаме седмицата с добри новини за всички любители на красотата

Перфектният маникюр за първите дни на есента
Beauty новини14 МАЙ 2020

Пастелните цветове завладяват маникюра това лято

Практичността взима превес в тенденциите

Да стопим мазнините в областта на бедрата
Beauty новини01 МАЙ 2020

Домашно олио против целулит

Пригответе си чудодейна смес от 6 масла, която да се бори с портокаловата кожа

Риана със свеж и чувствен грим на последните си снимки
Beauty новини29 АПРИЛ 2020

Урок по "грим без грим" от Риана

Визията й е готова за пет минути с няколко лесни стъпки