Beauty : Beauty новини02 АПРИЛ 2020

Фризьорът на Меган Маркъл споделя историята зад най-емблематичните й прически

Той описва стила на Меган като модерен, небрежен и естествен

Адресите за красота на Меган Маркъл в Лондон

По случай официалното оттегляне на Меган и Хари от кралското семейство фризьорът на бившата актриса, Джордж Нортууд, споделя тайните на нейните прически пред британския Vogue. 

До този момент той не е имал възможност да говори много по темата заради кралския протокол, но сега той сподели серия от снимки, с които благодари на Маркъл за съвместната работа, елиминирайки всякакви съмнения, че се е грижил за фризурите й през последните години.

“Исках да споделя позитивните си преживявания и това свое постижение, от което съм много горд. Да създавам такива емблематични прически, но да не мога да говоря за тях – беше всъщност много приятно”, споделя Джордж.

Например за известния небрежен кок, с който Меган каза “да” на Хари на специалния им ден, той казва, че е бил най-естественият избор, защото напълно репрезентирал личността, която тя е искала да бъде в кралското семейство.

“Кокът беше най-подходящият начин да почетем протокола и модерното едновременно. Искахме косата да е вдигната, защото през голяма част от историята това се е приемало като най-подходящо за кралските особи, но не искахме и да бъде твърде официално. Искахме да покажем неперфектното – това описва Меган най-добре.”

Джордж разказва, че всяка визия започвала с тоалета, който бил избиран няколко дни предварително. След това двамата заедно обсъждали каква фризура би паснала най-добре.

“Начинът, по който всичко процедираше, беше типичният за всяка една жена – Меган има истинско чувство за стил и искаше да изглежда естествено, въпреки че беше принцеса”, разказва Нортууд. “Тя беше модерна принцеса, такава, в която всеки може да се припознае и от която всеки може да се вдъхнови – прическите й също бяха такива.”

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Слънчевите очила на лято 2019
Beauty новини07 АВГУСТ 2020

Факти за слънцезащитата, които не знаете, а трябва

Пет неща, за които рядко се говори, въпреки че са ключови за красотата и здравето ни

50 нюанса по-различно от Риана
Beauty новини05 АВГУСТ 2020

Тристепенната рутина за красива кожа на Риана

Бюти ритуалите й сутрин са същите като тези вечер

Вдъхновено от Виктория Бекъм: Бял маникюр за лятото
Beauty новини26 ЮЛИ 2020

Вдъхновено от Виктория Бекъм: Бял маникюр за лятото

Заложете на класата с нежната идея на дизайнерката.

She's Hot: Ирина Шейк позира за Victoria's Secret
Beauty новини23 ЮЛИ 2020

She's Hot: Ирина Шейк позира за Victoria's Secret

Изкусителката от Русия отдавна не се бе снимала за марката