Beauty : Beauty новини17 МАЙ 2018

Да се преборим с целулита, стриите и отпуснатата кожа след раждане

Venus Legacy™ и Venus Viva™ е решението на всички кожни проблеми

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква да обърнем повече внимание както на здравето, така и на външността си.

Успоредно със сутрешното гадене и отичането на краката, повишеният обем на телесните течности и променящите се нива на инсулин и пролактин в кръвта могат да доведат до появата на целулит. От друга страна кожата се дехидратира, вследствие на което се появяват стрии. Те могат да се появят навсякъде по тялото, но най-често това се случва по корема, гърдите, ръцете, гърба, бедрата и дупето.

Розацеята също не е рядкост. Тя се характеризира със зачервена кожа и пъпки по лицето (носа, челото, бузите, брадичката). Хората понякога наричат розацеята “акне при възрастните”, тъй като огнищата, причинени от нея, наподобяват акне.

С раждането на нашето дете, искаме на мига да премахнем всички тези кожни недостатъци. Това обаче изисква прекалено много време и търпение, с които младата майка не винаги разполага.

Решението е Venus Legacy™, с чиято помощ лекота ще оформите контура на тялото, ще редуцирате целулита, ще стегнете отпуснатата кожа, без дискомфорт и без необходимост от възстановителен период.

“Процедурите са най-подходящи за хора, които имат целулит и/или излишни телесни мазнини, които не могат да се премахнат с диета и упражнения, както и за хора, които не желаят да се подлагат на хирургична операция. Също така процедурите са много подходящи и за хора, чиято кожа започва да губи еластичността си или показва ранни признаци на отпускане”, категоричен е д-р Цв. Балабанов, собственик на клиника за естетични процедури в Благоевград, която вече четвърта година набира популярност в амбицията си да предложи най- качествените и достъпни цени в страната.

Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Но с какво Venus Legacy™ е по-различен от другите апарти на пазара?

От екипа на клиниката споделят, че той използва комбинация от мултиполярна радиочестота и пулсиращи електромагнитни полета, чрез която се загрява подкожната тъкан. Този процес спомага образуването на колаген и еластин по естествен начин, като същевременно се намалява обема на мастните клетки. Едновременно с това, регулируемото импулсно засмукване (наречено VariPulse™) леко издърпва кожата нагоре, което позволява на енергията да достигне по-надълбоко и процедурата да бъде ефективна, без да се създава дискомфорт. Резултатът е по-стройно и изваяно тяло, по-стегната кожа, а целулитът почти изчезва. Tалията придобива оформен контур чрез разрушаване на упоритите мастните клетки под повърхността.

Процедурите са с натрупващо се действие. След последната процедура постигнатите резултати продължат да се подобряват в продължение на 3-4 месеца.

От Естетичен център Д-р Цв. Балабанов са категорични, че процедурите за ремоделиране на кожата Venus Viva™ са изключително подходящи за след раждане. Те помагат за намаляването на белези от секцио, стрии, неравномерна текстура на кожата и други. Venus Viva™ притежава скенер за контролиране на импулса и дава възможност на терапевта да избере на каква дълбочина може да проникне импулса, в зависимост от проблема, който се третира.

За дамите, които имат ниска търпимост към болка, могат да бъдат спокойни, тъй като Venus Viva™ са безболезнени и възстановителният период е много кратък. Също така получените резултати са много по-добри отколкото при повърхностни процедури като химически пилинг или микродермабразио. Апаратурата с лекота намалява зачервяването и подутините по бузите, носа, брадичката и челото, дължащи се на обостряне на розацея. Подобрява вида на стриите в областта на корема, бедрата, краката и други често срещани проблемни зони.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини17 ЮНИ 2019

Гореща тенденция: Пръстените за крака

Идеята идва от Кайли Дженър и очакваме да превземе ваканционния стил това лято

Beauty новини22 МАЙ 2019

Първият парфюм на Шер от 30 години насам

Ароматът е подходящ както за жени, така и за мъже

Beauty новини02 МАЙ 2019

Елън Дедженерис смени фризьора си и се опари

Водещата разказа как новият фризьор съсипал цвета й и й причинил косопад

Beauty новини25 АПРИЛ 2019

По-близко до екологична чиста грижа за красотата с L'oreal

79% от продуктите, лансирани през 2018 г. от L'Oréal, имат подобрен социален или екологичен профил