Beauty : Beauty новини17 ДЕКЕМВРИ 2018

5 цвята лак за нокти, които ви състаряват

Избягвайте сините, сивите и твърде бледите тонове

Светло синият цвят може да изглежда супер различен и свеж, но когато вените на ръцете ви започват да се показват, този тон никак не е подходящ. Синият цвят напомня този на вените и така поставя акцент върху тях.

С възрастта кожата пожълтява, така както и ноктите. Ако изберете цвят в жълтата гама, рискувате да подчертаете тази жълтина и да състарите ръцете си.

Nude нюансите също не са подходящи за жени на средна възраст, тъй като изглеждат много естествено и съответно привличат вниманието към кожата на ръцете.

Има ли смисъл да коментираме перлените ефекти при лаковете? Ако баба ви ги носи, защо го правите и вие?

Сивите цветове не само, че са на основата на синия цвят и съответно насочват вниманието към вените ви, но и придават на кожата болнав и съсухрен вид, което я състарява.

Няма как да спрем стрелките на времето и за съжаление едни от първите признаци на остаряване се появяват върху ръцете. Кожата там е тънка и с напредването на възрастта изтънява още повече, поради което вените стават по-видими, а понякога се появяват и петна, от които няма как да се отървем.

Бюти грешките, които ви състаряват

Хидратиращите кремове, ексфолиращи терапии и правилна диета, може да забавят появата на тези първи признаци, но се оказва, че грешно подбраният цвят лак за нокти, също влияе върху това на колко “години” изглеждат ръцете ни. От галерията ще разберете кои са цветовете и ефектите при маникюра, които излишно ви състаряват.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кендал Дженър вече е светло руса

Моделът се скара със сестра си Клои заради новата си прическа

Beauty новини06 СЕПТЕМВРИ 2019

Намалете перманентно и безопасно нежеланото окосмяване с новия Braun Silk expert Pro 5 – PL5124

Braun Silk expert Pro 5 – PL5124 перманентно премахва ненужните косъмчета нежно и прецизно с неговите 400 000 импулса