Beauty : Beauty новини10 ДЕКЕМВРИ 2018

5 бюти терапии, които да си подарите тази зима

Сега е идеалното време да започнете с тази грижа

Всеки сезон е красив и специален по свой начин, но и изисква да се грижим за кожата и косата си по различен начин. Има няколко терапии, които е препоръчително да започнете или поне опитате тази зима. Някои от тях са по-скоро релаксиращи и дълбоко успокояващи, докато други са създадени за студеното време. В основата си обаче всички задействат кръвообращението и така ще забравите за студените ръце, главоболието и умората.

Ето и кои са 5-те терапии с които да се поглезите тази зима:

№1 Масаж с горещи камъни

Релаксиращ масаж, който с помощта на нагорещените камъни, отпуска не само кожата, но и достига до мускулите в дълбочина. Масажът е много подходящ за тези от вас, които прекарват по-голямата част от ежедневието си пред компютъра или натоварват твърде много гърба си. Топлината задейства кръвообращението и намалява стреса. Подарете си такъв масаж поне веднъж този месец, заслужавате го!

Нешлифованият диамант в козметиката: витамин F

№2 Парафинова терапия за ръце 

През зимата кожата на ръцете е не само изложена на студен и сух вятър, но и на твърде редовно миене. За да я предпазите и възстановите, заложете на парафиновата терпия. С нея ще засилите кръвообращението и производството на колаген, както и ще се отървете от мъртвата кожа. Тази процедура е хубаво да си правите веднъж месечно.

Image result for winter massage blogger

№3 Увиване на цялото тяло

Независимо дали е с кал или водорасли, да увиете цялото си тяло, ще ви подейства страхотно. Предимствата от тази процедура са безброй: детоксикация, засилване на кръвообращението, борба с първите видими признаци на остаряване. Тази терапия е препоръчително да правите поне веднъж през сезона.

№4 Дълбока хидратация за косата

По същия начин по който кожата е изложена на риск от сухота и напукване, и косата през зимата може да бъде “унищожена” от суровите климатични условия. Запазете си час за дълбоко хидратираща и ревитализираща терапия при фризьора ви, като тази процедура ви препоръчваме да правите всеки месец.

9 домашни терапии, които ще върнат силата на изтощената коса

№5 Anti-age терапия

Освен луксозен СПА ден, е хубаво да подарите на кожата си и по-ефективна и редовна грижа с някоя anti-age терапия, като най-популярна в момента е мезотерапията. Консултирайте се с професионалист, за да уточните колко често е добре да си правите тази процедура. А ефектът? Възстановена и сияйна кожа, произвеждаща повече колаген и буквално заредена с витамини, минерали и микроелементи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини17 ЮНИ 2019

Гореща тенденция: Пръстените за крака

Идеята идва от Кайли Дженър и очакваме да превземе ваканционния стил това лято

Beauty новини22 МАЙ 2019

Първият парфюм на Шер от 30 години насам

Ароматът е подходящ както за жени, така и за мъже

Beauty новини02 МАЙ 2019

Елън Дедженерис смени фризьора си и се опари

Водещата разказа как новият фризьор съсипал цвета й и й причинил косопад

Beauty новини25 АПРИЛ 2019

По-близко до екологична чиста грижа за красотата с L'oreal

79% от продуктите, лансирани през 2018 г. от L'Oréal, имат подобрен социален или екологичен профил