Beauty : Beauty новини20 ДЕКЕМВРИ 2017

10 години Stephan в България

Марката отпразнува годишнината с атрактивно парти с haute coiffure анимации

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски салони, отпразнува десетгодишнината си в България с атрактивно парти за екипи, партньори и клиенти в столичния клуб Тифани.

С подкрепата на Wella Professionals артистичните директори на Stephan – Васил Михайлов и Емануел Сентенак демонстрираха разпознаваемия подход на марката към висшата мода в косата чрез серия от сценични анимации и създадени на място прически с хиперболизирани обеми и атрактивни аксесоари. Над 200 специални гости видяха ексклузивно подстригване и цвят от салонната колекция на марката за следващата година, както и специално подготвени за събитието артистични кокове.

5 фризьорски салони и една академия за обучение на фризьори работят в момента под марката Stephan в България. Всички обекти са сертифицирани в системата за качество на веригата и предлагат  познатото петзвездно обслужване по собствения, патентован метод на работа Stephan.

За Stephan

Марката има над 45-годишна история – първият салон Stephan e отворен в Мюре, близо до Тулуза, в далечната 1975 година. Днес Stephan има школи за обучение и салони на няколко континента. Над 70 бюти центъра в цял свят също носят името на един от гениите на френското фризьорство. Компанията е базирана в Тулуза, Франция и има представителен офис за Централна и Източна Европа в София.  В България Stephan стъпи официално с откриването на своя академия през 2007 година и оттогава предлага у нас цялостното си портфолио от курсове за обучение на фризьори и франчайзинговия модел за развитие на салони от ново поколение.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY НОВИНИ

Beauty новини18 МАЙ 2018

Адресите за красота на Меган Маркъл в Лондон

Има някои трикове за впечатляване на кралска особа

Beauty новини17 МАЙ 2018

Да се преборим с целулита, стриите и отпуснатата кожа след раждане

Venus Legacy™ и Venus Viva™ е решението на всички кожни проблеми

Beauty новини16 МАЙ 2018

Пилатес, медитация и масажи за лице за Меган Маркъл

Как точно се подготвя за сватбата