Астро Мания : Зодии27 МАРТ 2018

Жената Овен е много яка и сама си кара влака

Независима, забавна, не е за всеки

Тя е секси, независима, забавна и помитащо амбициозна. Мацката Овен не е лъжица за всяка уста, но когато до нея застане един истински уверен мъж, двамата са непобедими.

Мъжете, които се комплексират от силни жени, спокойно може да карат нататък. Без да се спират. Жената Овен няма как да бъде поставена в подчинена позиция. Самата тя е спонтанна, дейна и наясно с това какво иска. Хората, които играят игрички, избиват комплекси, скатават се или мрънкат, остават далече зад гърба й много бързо.

Рядко ще срещнете жени Овен, които спят до обяд, после минават през маникюристката и през фитнеса, а вечер пълнят чушки за милото. Жената Овен има свои собствени амбиции и най-много от всичко желае сама да си бъде шеф. Не се страхува от работата и презира трофейните жени, които получават издръжката си по милост. Очаквайте от нея да се стреми към добра кариера, освен това е нетърпелива това да се случи и може да се изкачи до висок пост на доста ранна възраст.

Овенът е първият знак в Зодиака и така очаква да си остане през целия си живот – на първо място.

Жената Овен (впрочем, важи и за мъжете Овни със същата сила) обича вниманието. Колкото е независима, толкова е и уязвима. Силна е, но вътре в нея се крие едно малко момиче, което има нужда да знае, че е единствено.

Комплименти, обожание, малко ласкателства – никога не са й в повече. Най-много мрази да не е център на вниманието и това е една от нейните слабости.

Когато в живота й се появи достоен мъж, тя е способна да си изгуби ума и да се влюби като ученичка. Спонтанна, романтична и забавна е – с нея няма начин да скучаеш. Не прави нищо половинчато в живота си – ако обича, значи обича и точка. Способна е на фанатична вярност. А ако някой застрашава щастието й, направо ще го помете със сляпа Овнешка ярост.

Освен независим и уверен в себе си, любимият й мъж трябва да бъде честен. С Овена можеш да се разбереш най-лесно като говориш открито, не шикалкавиш, не послъгваш, не захаросваш истината.

Харесва Стрелеца, заради неговата енергия, открития му и забавен характер.

Разбира се добре и с мъже от зодия Лъв. Те знаят точно как да я очароват, склонни са на драматични и щедри жестове, каквито жената Овен обожава.

Мъж Близнаци е друга добра партия. Остроумен и динамичен, той до голяма степен прилича на нея самата.

Везни са противоположната й зодия. Ако и двамата са достатъчно зрели, това може да се окаже перфектният съюз, основан на взаимното допълване. Мъжът Везни е дипломатичен и справедлив, но и нерешителен. Той дава на огнената мацка Овен стабилност и я предпазва от импулсивни грешки, а тя го прави по-уверен.

Ако статията ни ви е харесала, последвайте ни във Фейсбук за още!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии30 ОКТОМВРИ 2019

Ретроградният Меркурий се завърна, ето какво да очакваме

Според астролозите, този ще мине най-благополучно за тази година

Зодии29 ОКТОМВРИ 2019

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Ето кое е най-лошото, което можете да очаквате от тях в една връзка

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още "ги бива". В това число и чрез множество флиртове