Телец, Рак и Скорпион страдат най-тежко след раздяла

Научете как различните зодии преживяват края на връзката

Разбитото сърце изглежда непоправимо. Въпреки че на някои хора им се струва, че никога няма да се възстановят след раздяла, времето лекува всичко и рано или късно болката отминава.

A колко време ще ви е нужно да се възстановите след раздяла, зависи и от това каква зодия сте.

Знаците, които най-силно усещат, че са изоставени, са тези, които имат склонност да притежават: Телец, Рак и Скорпион. Мъката им често се слива с гняв, че, според собственото им виждане, са предадени. Те имат нужда да скърбят за това, което е свършило, и след това да разплетат обърканите си чувства. Гневът им може да се превърне в омраза и е също толкова задължителна емоция за тях, колкото и любовта. Тези зодии трябва да внимават да не заседнат в миналото.

Телецът не обича сигурността му да бъде разклатена, и въпреки че изглежда спокоен, вероятно таи в себе си мрачни мисли, които е трудно да бъдат изкоренени. Те самите трябва да се вземат в ръце.

Рак винаги е най-силно наранен, защото да изгуби половинката си за него означава да изгуби част от себе си. Представителите на тази зодия трябва да се стегнат и да продължат напред.

Скорпион обича силно – и също толкова силно мрази. Те не успяват да се откъснат лесно при раздяла и често ги връхлитат отмъстителни мисли. От всички зодии, Скорпион възприема живота като серия от дълбоки трансформации, които са болезнен процес на деконструиране на миналото и реконструиране на едно различно бъдеще.

Другите два сходни знака – Водолей и Лъв – могат да се мотаят наоколо, чакайки животът им да се върне към нормалното, просто защото очакват светът да се адаптира към тях, а не обратното. Но търпението няма да върне това, което си е отишло, така че им се налага да приемат променени обстоятелства и да бъдат сами. Лъв ще лекува нараненото си его, така че може и да се страхува от повторно подобно изживяване.

Козирог и Дева ще въздишат, сякаш да бъдат отхвърлени е точно каквото са очаквали, и ще погребат себе си в непрекъсната работа и амбиция, за да си докажат, че поне може да извлекат някаква полза от раздялата. Правейки това обаче, рискуват да изгубят своя земен магнетизъм. По-добре да се отдадат на удоволствия като масажи, спа процедури. Ако запазят тялото си щастливо, новата половинка ще се появи като с магия.

Везни никак не са щастливи без половинка. Те ще се чувстват наранени, но това усещане ще бъде смесено със срам, че са били унижени в очите на социалния им кръг. Но представителите на тази зодия все пак са майстори в очароването на цели групи от хора, така че няма да се оставят дълго в това състояние.

Риби имат нужда от пространство. Ако реалният живот не им дава това, от което се нуждаят, те ще го заместят със своя свят от мечти, където са вечно щастливи. Но те са самотници по природа, така че в някакъв момент някой ще се смили над тях и ще ги забърка в ново романтично изживяване. Те са добри в това да бъдат на правилното място в правилното време, така че новата любов ще им се случи без усилия.

Овен, Стрелец и Близнаци са непукистите на зодиака, но не съвсем. Те умеят да прикрият своето изпълнено с болка сърце
най-добре от всички зодии. Решават, че ще се почувстват по-добре с ново романтично изживяване.

Овен определено има това качество на отскачаща топка и просто тръгва в преследване на това, което иска, така че няма да остане сам за дълго.

Близнаци имат скрити козове в ръкавите си
, така че ако един отпадне, има наум още няколко телефонни номера, на които да звъннат.

Стрелец ще реши да пътува и по всяка вероятност ще намери нова тръпка на някое пристанище.

Какви са мъжете в любовта според зодията
Как се целуват различните зодии

Как да флиртувате с мъжете от всяка зодия
Любовен хороскоп за 2014

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии16 ЯНУАРИ 2020

Зодиите и развода: малко интересна статистика

Как гледат различните знаци на брака, връзките и любовта изобщо

Зодии09 ЯНУАРИ 2020

Пълнолунието в Рак ще ни донесе депресивни мисли

Така нареченото "вълчо пълнолуние" ще провали новогодишните ни обещания

Зодии27 ДЕКЕМВРИ 2019

Най-големите страхове на всяка зодия

Едни се страхуват, че ще ги отблъснат, а други ги плаши мисълта за обвързването

Зодии25 ДЕКЕМВРИ 2019

Слънчево затъмнение в Козирог ще направи празниците още по-емоционални

На 26-ти ни очаква последното затъмнение за десетилетието