Астро Мания : Зодии21 МАРТ 2017

Секс на открито за всяка зодия

Близнаците и Стрелците да се отдадат на ласки на брега на морето

Когато нещата в спалнята станат скучни, е време да опитате нещо ново и вълнуващо.

Вероятно публичният секс е бил тема табу за вас дълго време, но сега сте склонни да бъдете по-смели в желанието си за нови приключения. А може и да сте сред хората, които харесват публичния секс, защото мисълта, че някой може да ви хване, е изключително вълнуваща и възбуждаща.

Какъвто и да е случаят, на първо място трябва да сте изключително внимателни, когато предприемате подобни авантюри навън. Защото на теория може и да звучи като чудесна идея, която на практика е доста сложна за реализация. На първо място трябва да подберете място, където няма да се натъкнете на случайни минувачи, както и да избегнете всякакви случайни записи от камери за наблюдение. След това може да погледнете към вашия зодиакален знак!

Ето кое е идеалното място за вас според астрологията:

Овен
Представителите на зодия Овен обичат приключенията и са винаги готови да опитват нови неща. Перфектното място за тях е покрива, където с партньора си ще намерят уединение.

Телец
Телците обичат чувствения секс. Идеалното място за тях е хамакът, където ще бъдат притиснати до партньора си и по този начин най-добре ще усетят близостта му.

Близнаци
Перфектното място за Близнаците за публичен секс е на брегът на морето. За предпочитане е това да се случи през нощта, когато никой не е наоколо.

Рак
Раците предпочитат секса у дома, но когато се осмелят на нещо по-рисковано, то най-добре е да изберат закрит басейн – хем безопасно, хем нещо ново и авантюристично.

Лъв
Лъвове са по-капризни и биха правили секс на открито, единствено ако времето им допада. Най-доброто място е в колата. През нощта, разбира се, защото тогава има по-малък шанс да бъдат хванати.

Дева
Девите обичат да са на открито и перфектната локация за тях е в парка. Те обаче ще трябва да се спрат на по-уединено място, което да е далеч от пътеките, по които минават всички.

Везни
Най-доброто място за секс при Везните е в задния двор, който хем е нещо познато и сигурно, хем е на открито и ще бъде достатъчна авантюра за тях.

Скорпион
Скорпионите са много страстни и живеят за това да опитват нови неща. Тази зодия ще се наслади най-много на секс в лодка. Тръпката, че са на открито ще се направи опита им незабравим.

Стрелец
Стрелец обичат да пътуват и най-добре се чувстват на открито. Те ще изпитат най-голямо удоволствие, ако са на някой обществен паркинг или на плажа. За тях важна е тръпката.

Козирог
Ако Козирозите искат да опитат нещо ново, може пробват секс в офиса. Разбира се, това не е нещо, заради което трябва да рискуват работата си. Но пък ще изпитат най-голямо удоволствие.

Водолей
Един Водолей обича да се забавлява. Ако поиска да опита нещо ново и авантюристично, то киносалонът е точното място. Просто ще трябва да се уверят, че няма никой наоколо.

Риби
Рибите най-много ще се насладят на секса между лавиците на някоя библиотека. Тази зодия обичам да чете и нищо не би било по-романтично да е заобиколена от тях, докато прави нещо палаво.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още "ги бива". В това число и чрез множество флиртове

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете: