Любовта е центърът на света за мъжа Лъв

За него любимата жена е богиня, въпреки че той самият е егоцентричен

За мъжа Лъв любовта е всичко, грижовен и мил, той ще обсипе любимата си с подаръци, вниманието му ще е насочено само и единствено към нея.

Но все пак – Лъвът обича да е център на вниманието и винаги да бъде пръв във всичко, неслучайно във връзката си търси лоялност, доверие и всеотдайност.

Като огнен знак, мъжът от зодията Лъв е енергичен и неуморен оптимист. Чаровен и страстен, с отлично чувство за хумор, той лесно печели жената, която е избрал.

Какво да очаквате

Макар и ексцентричен в делата си, представителят на зодията оценява мира и хармонията в дом, пълен с близки и любими хора.

За него е важно да е стабилен и уверен, да е пръв, ето защо държи на кариера, но очаква същото и от половинката си. Има нужда от жена, която няма проблем да носи вкъщи пари и финансово да не разчита на него твърде много.

Уникалната му страст към бляскавия живот, начина, по който се облича, колите, които кара, намира израз в желанието му да има жена, която споделя същите разбирания. Иска да се гордее с начина, по който изглеждат двамата, когато се появяват на публични места.

Обича парите, което неизменно го кара да обича и всички луксозни материални придобивки.

Понеже той самият знае как да грабне вниманието на околните, има нужда от чаровна, интелигентна и страстна жена.

Романтичен и очарователен, той с лекота изразява чувствата си. Обсипва половинката си с екстравагантни подаръци и мили жестове. 

За какво да внимавате

Иска му се да накара любимата си да се чувства като истинска богиня, но това се дължи на факта, че той самият се смята за бог. А това означава, че трябва да му оказвате подобаващото внимание.

Ако се опитате да го засенчите, има вероятност веднага да прекрати връзката. Неговата сродна душа трябва да е самоуверена, но не и до степен на арогантност, какъвто може да бъде той самият.

Непрестанното му желание да бъде малко повече от всички го кара да се изявява като център на всяка компания, което невинаги е приятно.

Див и запленен от лукса и показността, Лъвът има нужда от жена, която се вълнува от същото.

Вижте как си подхожда мъжът Лъв с жените от всяка зодия на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Зодии27 ЮЛИ 2019

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Тези знаци имат най-голям шанс да открият щастието заедно

Зодии26 ЮЛИ 2019

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Какво кара вашия знак да се наслаждава на живота?