Астро Мания : Зодии22 ОКТОМВРИ 2017

Каква майка ще сте според вашата зодия

Любвеобилна до лудост, или свободен дух, ето какво казва вашият знак!

Стрелец
Ще вдъхнете любов към приключенията и пътуването в детето си от най-ранна възраст, защото искате то да се учи от живота. Затова и няма да имате традиционното мислене относно неговото образование. Но това може да доведе до затруднения, защото то няма да вижда авторитарната фигура във ваше лице.

Зодията на вашето дете може да ви даде важен урок

Козирог
Детето ви ще знае, че има пълната ви подкрепа във всеки един момент. Каквото и да се случва, винаги ще заставате зад гърба му и ще го защитавате с ярост. Ще искате да се уверите, че сте го научили на всички ценности, да бъде възпитано и внимателно към другите. Ще трябва обаче да се научите да не се тревожите непрекъснато за него.

Водолей
Ще се стараете да сте толкова успешна майка, колкото сте успешна и в работата, и във връзката си с любимия човек. Винаги ще намирате време да правите нещата, които ви харесват. Затова и ще сте отличен пример за вашето дете. С удоволствие ще се включвате в разговорите с класа на детето, както и ще му показвате нагледно как се справяте в работата си.

Трите най-важни неща, които една майка може да направи за детето си

Риби
Най-важното за вас ще бъде детето ви да се развива като независим и добър човек. Ще го насърчавате да има афинитет към изкуствата. Вероятно няма да сте прекалено строги и няма да тормозите детето си да покрива прекалено високи стандарти. Напротив! Ще го приемате такова, каквото е. С удоволствие ще се включвате се във всички негови игри и ще се забавлявате много.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Зодии27 ЮЛИ 2019

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Тези знаци имат най-голям шанс да открият щастието заедно

Зодии26 ЮЛИ 2019

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Какво кара вашия знак да се наслаждава на живота?