Астро Мания : Зодии22 ОКТОМВРИ 2017

Каква майка ще сте според вашата зодия

Любвеобилна до лудост, или свободен дух, ето какво казва вашият знак!

Лъв
Имате страхотен живот, но се уверете, че ви остава време и за детето. Гордеете се с него и с постиженията му, но се уверете, че нещата, които вие сте постигнали някога, няма да го накарат да се почувства недостатъчно добро. Ще имате склонност да записвате детето си на всякакви нови неща, но се вслушвайте и в неговите предпочитания.

10 малки тайни, за да бъдете по-добър родител

Дева
Няма да има група на майките или комитет на класа, в който да не се включите. Вие сте от онези майки, които ще искат да помагат и да организират доброволно всичко. Най-вероятно вече сте прочели всички книги за възпитанието на децата. Ще сте фен номер едно на детето си и ще го подкрепяте във всичко, а то с лекота ще просперира.

Везни
Няма да оказвате прекалено голям натиск върху децата и да ги карате да се стресират, така че най-вероятно ще имате предварително изготвен план на действие. Ще ги насърчавате да изразяват себе си по всеки начин, по който искат и вероятно няма да имате проблем с техния избор на облекло, татуировки и боди арт.

Съвети за родители: как да накараме детето да чете

Скорпион
Ще сте изключително динамична. В един момент ще налагате контрол на детето, а в следващия ще му давате пълна свобода, за да се учи от грешките си. По този начин то ще израства. Силно привързани сте към детето си и дори може да сте леко параноични, когато не знаете къде е то и какво прави.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Зодии27 ЮЛИ 2019

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Тези знаци имат най-голям шанс да открият щастието заедно

Зодии26 ЮЛИ 2019

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Какво кара вашия знак да се наслаждава на живота?