Дали ще е добър баща? Зодията му го издава

Мъжете Раци се славят като перфектните бащи, отговорността не е за Стрелците

Астрологията малко или много подсказва какви са личностните черти на дадена личност, в това число и какъв родител ще бъде.

Ето защо всеки мъж по различен начин реагира на бащинството и зодиакалният му знак до голяма степен определя отношението му към родителството. Ако се чудите мъжът до вас какъв баща ще бъде и какъв ще е подходя му към децата ви, може да разберете от неговата зодия:

Овен

Мъжът Овен е баща, който може да посвети много време на своето дете. Той с удоволствие се впуска в приключенията с тях. Старае се да бъде с децата си честен, взискателен, открит, но му е трудно да отказва нещо на своя наследник. Едно обаче е сигурно – с него никога няма да им е скучно.

Телец

Този баща е последовател на твърдите ценности и държи много на семейството си. Той е изключително изпълнителен и грижовен мъж, на когото винаги може да се разчита. Защото той е надежден като скала. Той е отзивчив, добър и чувствителен, но понякога е повече твърд, отколкото тррябва.

Близнаци

Докато Телецът понякога може да бъде твърде строг, това не може да се очаква от мъжът Близкаци. Той е прекалено безгрижен и дори наивен, обича да е с децата си и да им дава свобода. Понякога прекалена и се случва да загуби контрола си над тях. Той обаче ще развие у детето бързо мислене и съобразителност.

Каква майка ще сте според вашата зодия

Рак

Мъжете Раци са идеалните бащи. Те са грижовни и спокойни с децата си. Лесно намират пътя към емоционалността на детето и общуват лесно. Няма да се престараят във възпитанието, но по лесен начин ще намерят пътя да му обяснят кое е правилно и кое не. Изграждат дълбока връзка с наследника си, която продължава дълги години.

Лъв

Бащите от тази зодия са идеални за децата си, когато става дума за игри. Те обаче приемат ролята си на родител много сериозно и често налагат авторитет над детето си. Това може да се отрази на психиката на малкия човек. Лъвът трудно разбира нюансите на възпитанието и деликатните моменти в детската психика и е способен да изпадне в крайност.

Дева

Те са изключително грижовни и всеотдайни към децата си. Но не бързат със създаването на семейство. Понякога обаче са много по-критични и взискателни, отколкото трябва. Работохолици са и искат да осигурят всичко на детето си. Не е особено нежен към хлапетата, но с удоволствие ще се включи в грижата и възпитанието им.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии14 МАРТ 2019

Зодиите и парите

Близнаците, Рибите Стрелецът и Девата трябва да внимават с финансовите си решения.

Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

Зодии20 НОЕМВРИ 2018

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване