Астро Мания : Зодии06 АВГУСТ 2017

Как тъгува всяка зодия

Девите се затварят в себе си, докато Раците и Рибите нямат проблем да споделят емоциите си

Усещането за тъга може да бъде едно от най-изтощителните и разтърсващи чувства за всеки един от нас. Има моменти, в които тъгата до такава степен ни е завладяла, че да нямаме сили и енергия дори да се измъкнем от леглото.

Специалистите често ни съветват да канализираме това чувство в нещо творческо и по този начин по-лесно ще го преодолеем. Добре е и да извлечем позитивите от нея. Понякога, когато сме унесени в своята меланхолия, може да научим много за себе си и за нашите ценности.

Различните хора обаче се държат по различен начин, когато са тъжни. Някои предпочитат да се борят с тези емоции, други ги игнорират, докато трети се затварят в себе си, докато не се почувстват по-добре. Как обаче вие изразявате вашата тъга, според зодиакалния ви знак:

Овен
Когато страдате за нещо, сте склонни да го игнорирате и често демонтсрирате глупаво и рисково поведение. Предпочитате да имате нови преживявания, отколкото да се отдавате на емоциите си. често дори се правите на щастливи пред околните, само за да не разберат какво ви е отвътре.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Телец
Когато се чувствате добре, вие сте изключително очарователни и общителни, но когато сте тъжни, се оттегляте от света. В тези моменти не искате да сте сред хората, а предпочитате да се отдадете на тъгата си. В противен случай, това чувство може да се изрази с гняв и ярост.

Близнаци
Нещото, което не правите, когато сте тъжни, е да седите да мислите за емоциите си. Правите всичко възможно да отвлечете вниманието си със странични дейности, но е препоръчително да споделите това, което ви мъчи с някой близък. Само по този начин ще преодолеете тъгата и няма да ви дойде в повече.

Рак
Имате добра връзка с тъгата и нямате проблем да изразявате емоциите си. Опитвате се да не мислите прекалено много, но обикновено не успявате да се справите с всичко онова, което ви е направило тъжни. Опитвате се да разберете от какво е породено това чувство, за да можете да го предотвратите следващия път.

Да намерим вътрешен покой според зодията си

Лъв
Знаете, че хората са склонни да ви виждат като един щастлив и успешен човек. Затова и нямате проблем да споделяте чувствата си като се надявате, че това ще покаже, че и вие сте като всички останали и вашият живот не е по-перфектен от техния.

Дева
Склонни сте да се затворите в себе си, когато не се чувствате добре емоционално. Не искате да говорите с никого и в тези моменти дори сте склонни да се конфронтирате с хората около вас. В повечето случай нямате контрол над това, което казвате или как го казвате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии30 ОКТОМВРИ 2019

Ретроградният Меркурий се завърна, ето какво да очакваме

Според астролозите, този ще мине най-благополучно за тази година

Зодии29 ОКТОМВРИ 2019

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Ето кое е най-лошото, което можете да очаквате от тях в една връзка

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още "ги бива". В това число и чрез множество флиртове