Астро Мания : Зодии10 АПРИЛ 2014

Как се целуват различните зодии

Дълбока и дълга целувка от Скорпион, Телец ще ви накара да искате още

Как се целуват различните зодии

Зодиакалният знак, под който сме родени, е оставил следа дори в начина, по който се целуваме.

Целувките на страстния Скорпион, например, са дълбоки и дълги, докато Близнаци целуват леко и нежно.
Вижте какво е характерно за всяка зодия.

Овен

Самоуверен, категоричен, енергичен и властен, Овенът е управляван от огнения Марс, който нажежава обстановката и разпалва страстите. Овенът успява да канализира тази огнено-червена енергия в горещи целувки. Подходът му към целувките е подобен на отношението му към всичко друго – възхитително импулсивен. Бъдете готови, момичета!

Телец

Бавен, чувствен и солиден като скала, това е Телецът и никак не е случайно, че неговите връзки продължават много по-дълго в сравнение с тези на останалите зодии. Другата е тяхното чувство за допир – от начина, по който ще разтрие ръката си във вашата, ще разберете, че ще ви целуне много преди да го направи. Ще ви накара да се чувствате така, че няма да искате да се разделите.

Как се целуват различните зодии

Близнаци

Ако сте интересна, колоритна, динамична и го държите в напрежение, представителят на Близнаци няма да отклони вниманието си в друга посока. Но първо ще ви се наложи да уловите вниманието му. Първо, поглед. След това намигване или усмивка, последвана от първите няколко думи. Близнакът ще наблюдава дали може да поддържате разговора с часове или само за момента,. И накрая, целувката. Ако тя е бърза, секси и закачлива, и оставя много на въображението, ще се върне за още. Ако обаче се отдръпне преди вас, изхвърлете номера му, загубили сте.

Рак

Огледайте се наоколо в дома си или помолете някой да бъде откровен и да ви каже как се чувства там. Ако ви каже, че е удобно, уютно и се чувства добре там, страхотно. Но ако се получи обратното, инвестирайте в удобни мебели и цял куп украшения, преди да поканите Рака у дома. Целувката му ще бъде топла и прекрасна и вероятно няма да се спрете само с една.

Как се целуват различните зодии

Лъв

Преструвайте се, че сте участничка в риалити, в което той си търси жена. Пърхайте с мигли в тръпнене дали вие няма да сте избраната от него сред толкова много красиви жени. Така ще го възпламените. Ако имате романтичния Лъв до себе си, знайте, че няма да сте единствената, която ще си търси повече и повече целувки.

Дева

Желанието на Девата умира, ако е заобиколен от мръсотия, дезорганизация и хаос, така че той няма да е в кондиция за истинско удоволствие, ако не може да се отпусне и да се наслади на целувката ви. Ако сте на парти, няма да се получи. Преместете се на тихо и спокойно кътче, където ще сте сами. И понеже Девата не обича нещата мръсни, потни, разпуснати, запазете си мокрите целувки за друг ден.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Слабото място на зодиите в любовта
Зодии24 ЯНУАРИ 2021

Слабото място на зодиите в любовта

Рибите и Раците прекаляват с любовта и загрижеността... което води до края на връзките им

Три зодии, които са патологични лъжци
Зодии15 ЯНУАРИ 2021

Три зодии, които са патологични лъжци

Лъжат най-сладко, но и най-опасно

Кои ще бъдат най-засегнати от първото новолуние за годината
Зодии12 ЯНУАРИ 2021

Кои ще бъдат най-засегнати от първото новолуние за годината

Астро събитието е под влиянието на планетата на интензивните емоции, Плутон

Как да се грижим за дрехите си от естествена кожа?
Зодии06 ЯНУАРИ 2021

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания