Астро Мания : Зодии21 СЕПТЕМВРИ 2019

Как различните зодии приемат старостта

Някои зодии имат дарбата да остаряват достойно, други се хвърлят да доказват, че още “ги бива”. В това число и чрез множество флиртове

Ето как хората от всяка зодия приемат старостта:

ОВЕН

Колкото повече остарява един Овен, толкова повече се вдетинява. Полага усилия да покаже, че “го бива” повече дори от по-младите. Има млад дух, а това обикновено го поддържа и в добра физическа форма, защото му дава енергия.

ТЕЛЕЦ

Телецът е реалистичен и практичен. Обикновено цял живот се чувства по-зрял за възрастта си, така че умее да приема годините с достойнство. И все пак, не е лишен от суетност. Хубаво е на млади години да си изгради умерен режим на хранене и спорт, иначе е много склонен към напълняване с времето.

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат приключенията, хиперактивни са. Животът им е разнообразен, изразителен и адаптивен. Признаците на времето не се виждат лесно нито в душата, нито в тялото им. Човекът Близнаци винаги е дете, особено когато не е принуден от обстоятелствата да губи свободата си. Когато това се случи, той се бунтува и отново става тийнейджър.

РАК

Ракът е чувствителен и несигурен. Но не се срамува от остаряването. Напротив, винаги признава възрастта си. Всяка възраст за Рака крие собствените си радости и преживявания, без това означава, че не се страхува от старостта. Той се плаши от факта, че в един момент ще загуби родителите си, че децата му ще пораснат и може да го изоставят. Докато остарява, Ракът си спомня миналото.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

ЛЪВ

Лъвът е горд, страстен. Жената Лъв винаги иска да изглежда млада, очарователна, красива. Когато се появят първите бръчки, тя иска окуражаване, иска да знае, че все още я харесват. Лъвовете могат да започнат да флиртуват с много по-млади мъже/ жени, когато навлязат в средната възраст. Нуждаят се от много комплименти.

ДЕВА

Девата е логична и е човек на детайлите. Обикновено изглежда по-млада, отколкото е, но не лъже за възрастта си. Приема я, без значение колко се притеснява, докато остарява. Когато годините напреднат, Девата прави диети, спортува, храни се добре, за да поддържа тялото си възможно най-здраво. Много е предпазлива, тъй като с течение на времето страхът й от болести нараства.

Кои са най-мразените зодии?

ВЕЗНИ

Везните обичат красотата, естетиката, хармонията. Независимо на каква възраст са, няма да се запуснат. Жената Везни прави козметични процедури и си купува красиви дрехи, но за разлика от Лъва, няма да залитне в крайности и да рискува да изглежда смешно.

СКОРПИОН

Скорпионът е мистериозен, непредсказуем, интроверт, външно спокоен, но вътре в него се крие вулкан, който кипи. Не иска да бъде питан за възрастта си. Нещата просто са такива, каквито са. Умее да се радва на преживяванията в зрелостта и да цени изминалите години. Когато преминава възрастова криза, той се затваря за малко, но след това започва отново да преследва целите си и да флиртува с предишната страст.

За какво лъжат зодиите?

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е ентусиазиран, свободен, комуникативен, динамичен. Той не обича ангажиментите, а пътуванията. Винаги изглежда по-млад, отколкото е. Участва в много неща, никога не пораства, защото притежава детинска невинност и невероятна енергия. По време на кризата на средната възраст живее сякаш всеки момент е последен.

КОЗИРОГ

Козирог е практичен, реалистичен, консервативен, самоограничаващ се. С времето съзрява доста добре. Той признава възрастта си, защото е на мнение, че когато остарее, той става по-мъдър, по-зрял, чаровен. В този смисъл в него няма суета, която да му тежи. Сериозен удар за него са само загубата на близки хора и загубата на социален статус.

Това са най-трудните за обичане зодии

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е непредсказуем, новатор, ексцентричен, алтруистичен. Свикнал е да впечатлява с ума и интелигентността си. Той е независим, свободен, никога не признава възрастта си. Остаряването за него е досадно и не понася клишетата, свързани с това какво може и какво не може да се прави на дадена възраст. Поддържа с лекота отношения с хора, по-млади от него.

РИБИ

Риби е романтичен, мечтателен, емоционален, обича да бяга от реалността. С годините Рибите се променят по различен начин, в зависимост от това дали са намерили своята стабилна реализация и дали са щастливи в семейството си, най-вече със своя партньор. Ако да, то с годините те стават още по-сантиментални и грижовни. Ако не, могат да станат отшелници, да загубят съвсем връзката с реалността.

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии13 ОКТОМВРИ 2019

Зодиите, които пълнолунието ще засегне най-много

Очаква ни пълнолуние на вечерта между 13 и 14 октомври

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции