Астро Мания07 МАРТ 2019

Тази дума е твоята мантра през март според зодията ти

Една единствена дума е твоята мантра за месец март според зодията ти.

Март месец е пълен с астрологически феномени, които ще изпитат търпението ни. Ето коя ще бъде думата-мантра, на която да се уповавате през този месец.

Предвид ретроградния Меркурий, новолунието в Риби и Уран в Телец, наистина се очаква да е тежък месец за повечето от нас. Но няма нужда от притеснения, можем да се справим. Защото на помощ идва думата-мантра на зодията ни. Фокусирайте се върху нея и ще се справите по-лесно с изпитанията.

Овен – Доверие

Не сте сами, дори и да изглежда така в този момент. Близките ви ви обичат и искат да ви помогнат. Доверете им се и не се затваряйте в себе си.

Телец – Стъпка

Всичко е прогрес – дори и да е две стъпки напред, една назад. Гладът ви за успех е в следствие на големия ви ентусиазъм, но не забрявайте, че малките победи също са част от процеса.

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Близнаци – Душа

Любопитството ви е огромно, но се опитайте да запазите вниманието си върху нещата, които са истински важни, а не само върху това, което на момента ви интересува. Вложете душата си в това, с което сте се заели.

Рак – Спомен

Приминали сте през трудни моменти и това е оставило неприятни спомени във вашето съзнание. Не ги избягвайте, а си дайте време да ги преодолеете. В месеца, когато комуникацията е трудна, най-добре можем да разговаряме единствено със себе си. Използвайте това време и работете върху себе си.

Лъв – Глас

Обикновено винаги директно скачате в големи жестове и дела, но първо се опитайте да изкажете гласно своите мисли и чувства. Понякога това е много по-ценно, от колкото всичко друго грандиозно нещо, което сте замислили. Това ще ви даде и повече яснота за самите вас.

Най-добрите страни на зодиите

Дева – Мярка

Ако сте се захванали с много проекти наведнъж, ще се провалите. Премерете силите си, както и кое всъщност е важно за вас. Когато го направите и добиете истинска представа какво искате, ще успеете.

Везни – Напред

Имате нужда от потвърдение, за да се чувствате уверени. Вместо да го потърсите от другите, изправете се сами срещу проблема. Всеки ден правете по едно нещо, което да ви доближи към успеха. Това ще ви помогне да продължите напред.

Скорпион – Медитация

Емоциите ви напоследък полудяват – понякога искате да изхвърлите всички от обкръжението си и да се изолирате, друг път самотата ви плаши до смърт. Опитайте да намерите покой в медитацията.

Стрелец – Подари

Не е нужно да спасите целия свят, но можете да направите разлика в света на някой ва близък. Подарете им време, внимание и любов.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Козирог – Лидер

Не се нуждаете от валидация от някой друг, доверете се на собствените си способности и не спирайте.

Водолей – Учение

Мислите си, че знаете всичко, дори и да сте близко до това, имате нужда да погледнете нещата от друга страна и да придобиете друга перспектива.

Риби – Въздух

Както ни учат да правим на самолета – първо сложете кислородната маска на себе си, после на човека до вас. По същия начин трябва да подходите и вие този месец. Бъдете малко егоисти, поемете си глътка въздух и се погрижете за себе си, за да може след това да бъдете в помощ на другите.

Актуална тенденция за всяка зодия

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО МАНИЯ

Астро съвети17 МАЙ 2019

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

Зодията ни е едно от нещата, които могат да подскажат кога отношенията ни са изчерпани и е добре да помислим дали да не поемем всеки в своя посока.

Хороскопи17 МАЙ 2019

Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

Характеристики на знаците15 МАЙ 2019

Какво проваля връзките на всяка зодия

Потърсете причината за раздялата в зодията си или тази на партньора ви

Хороскопи13 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Започва малко хаотична седмица, в която повечето от нас ще трябва ловко да балансираме между различните отговорности