Астро Мания07 МАРТ 2019

Тази дума е твоята мантра през март според зодията ти

Една единствена дума е твоята мантра за месец март според зодията ти.

Март месец е пълен с астрологически феномени, които ще изпитат търпението ни. Ето коя ще бъде думата-мантра, на която да се уповавате през този месец.

Предвид ретроградния Меркурий, новолунието в Риби и Уран в Телец, наистина се очаква да е тежък месец за повечето от нас. Но няма нужда от притеснения, можем да се справим. Защото на помощ идва думата-мантра на зодията ни. Фокусирайте се върху нея и ще се справите по-лесно с изпитанията.

Овен – Доверие

Не сте сами, дори и да изглежда така в този момент. Близките ви ви обичат и искат да ви помогнат. Доверете им се и не се затваряйте в себе си.

Телец – Стъпка

Всичко е прогрес – дори и да е две стъпки напред, една назад. Гладът ви за успех е в следствие на големия ви ентусиазъм, но не забрявайте, че малките победи също са част от процеса.

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Близнаци – Душа

Любопитството ви е огромно, но се опитайте да запазите вниманието си върху нещата, които са истински важни, а не само върху това, което на момента ви интересува. Вложете душата си в това, с което сте се заели.

Рак – Спомен

Приминали сте през трудни моменти и това е оставило неприятни спомени във вашето съзнание. Не ги избягвайте, а си дайте време да ги преодолеете. В месеца, когато комуникацията е трудна, най-добре можем да разговаряме единствено със себе си. Използвайте това време и работете върху себе си.

Лъв – Глас

Обикновено винаги директно скачате в големи жестове и дела, но първо се опитайте да изкажете гласно своите мисли и чувства. Понякога това е много по-ценно, от колкото всичко друго грандиозно нещо, което сте замислили. Това ще ви даде и повече яснота за самите вас.

Най-добрите страни на зодиите

Дева – Мярка

Ако сте се захванали с много проекти наведнъж, ще се провалите. Премерете силите си, както и кое всъщност е важно за вас. Когато го направите и добиете истинска представа какво искате, ще успеете.

Везни – Напред

Имате нужда от потвърдение, за да се чувствате уверени. Вместо да го потърсите от другите, изправете се сами срещу проблема. Всеки ден правете по едно нещо, което да ви доближи към успеха. Това ще ви помогне да продължите напред.

Скорпион – Медитация

Емоциите ви напоследък полудяват – понякога искате да изхвърлите всички от обкръжението си и да се изолирате, друг път самотата ви плаши до смърт. Опитайте да намерите покой в медитацията.

Стрелец – Подари

Не е нужно да спасите целия свят, но можете да направите разлика в света на някой ва близък. Подарете им време, внимание и любов.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Козирог – Лидер

Не се нуждаете от валидация от някой друг, доверете се на собствените си способности и не спирайте.

Водолей – Учение

Мислите си, че знаете всичко, дори и да сте близко до това, имате нужда да погледнете нещата от друга страна и да придобиете друга перспектива.

Риби – Въздух

Както ни учат да правим на самолета – първо сложете кислородната маска на себе си, после на човека до вас. По същия начин трябва да подходите и вие този месец. Бъдете малко егоисти, поемете си глътка въздух и се погрижете за себе си, за да може след това да бъдете в помощ на другите.

Актуална тенденция за всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО МАНИЯ

Характеристики на знаците17 АВГУСТ 2019

Трите лица на всяка зодия

Всеки знак се отличава с три различни вида характери на представителите й

Астро съвети15 АВГУСТ 2019

Слънцето и Венера в зодия Лъв ще ни дадат ново начало в любовта

Самочувствието ни ще цъфти, ще сме по-желани от всякога и ще се чувстваме страхотно

Характеристики на знаците13 АВГУСТ 2019

Зодиите, както никога не сме ги познавали до сега

Разкриваме онази страна в характера на всяка зодия, която често се пренебрегва

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас