Скорпионите са на прага да извършат голяма грешка

Финансови проблеми за Близнаците, да не се вслушват в мнението на околните

Везни
Опитайте се да не разочаровате хората, които имат по-голяма власт от вас. Възможно е репутацията ви да пострада доста, ако влезете в пререкание с началниците си. Не започвайте война, която не можете да спечелите.

Скорпион
Ако си извадите изводи от недостатъчна информация, може да се окаже, че правите огромна грешка. Всъщност, фактите говорят достатъчно и вашата намеса в нещата дори не е наложителна. Не се забърквайте в неща и отношения, които не ви влизат в работата.

Стрелец
Днес може да се окаже, че тайна, която пазите от дълго време, е станала публично достояние и този факт никак не ви е приятен. Не можете да отречете миналото, затова защо не се опитате да се възползвате максимално от него?

Трите зодии, които никога няма да простят изневяра

Козирог
Забравете логиката или здравия разум, защото напоследък в обкръжението ви липсват такива. Възможно е на много моменти да усетите, че партньорите и колегите ви действат спрямо емоциите си. Опитайте се да се адаптирате към тях.

Водолей
Не изисквайте прекалено много от себе си днес, защото е малко вероятно да успеете да завършите задачите, които си поставяте. От една страна това е добре, тъй като трябва да мислите за нещата, които вредят на здравето ви. Многото работа е едно от тях!

Риби
Опитайте се да бъдете внимателни с емоциите си, тъй като те могат да замъглят преценката ви. Мислете логично и не се оставяйте околните да ви манипулират, използвайки вашата слабост в момента.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл

Хороскопи24 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица