Седмичен хороскоп за 9-15 юли

Девите да внимават с роднините, положителна промяна за Водолеите

Предстоят конфликти с роднините за Девите. Раците пък най-сетне ще преодолеят вътрешната си несигурност и ще се справят с всичките си проблеми.

Какво да очакват останалите зодии?

Овен
Не бъдете нетърпеливи и се старайте повече в работата си. Няма да получите бърз резултат, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Покрай проектите ви, ще ви се наложи да възобновите контактите, а това от своя страна може да ви донесе повече пари.

Телец
Кипите от енергия и точно сега сте готови да работите на пълни обороти, за да осъществявате всичките си цели. Няма да останете разочаровани и ще получите нещата, към които се стремите. Сега е момента да вложите част от печалбата си в нови начинания.

Близнаци
Мислете положително, само така ще получите необходимите внимание, обич и подкрепа. За да постигнете целите си в работен план, не губете вяра и бъдете сериозни. Ще получите висока оценка за работата си и пари няма да ви липсват.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Ще обирате плодовете на усърдния труд, който сте положили в последните месеци. Материалното ви положение ще се подобри. Тези от вас, които са имали някакви тревоги и вътрешни проблеми, съвсем скоро ще намерят решение за тях.

Лъв
Време е да изключите от живота си всички онези хора, които ви карат да се чувствате некомфортно. Избягвайте конфликтите и гонете само собствените си интереси. Фокусирайте се над работата си, за да се чувствате удовлетворени от себе си.

Дева
Фокусирайте се над работата, за да завършите успешно всичките си работни проекти. Сега е моментът да създадете нови контакти, които ще са ви от полза не само за работата, но и за личния живот. Възможни са обаче конфликти с роднини.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Предстоят важни решения за Девите, раздяла за Козирозите

Хороскопи02 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 2-8 юли

Девите да внимават в общуването с околните, Водолеите да бъдат мили и добри

Хороскопи01 ЮЛИ 2018

Юли ще донесе работни проблеми за Раците и много еротика за Рибите

Ето какво да очакват всички представители на Зодиака: