Седмичен хороскоп за 6 до 12 май

Вижте какво ви очаква след почивките

След пoредицата от празници, емоциите през периода 6 до 12 май са смесени. За някои почивката е била за добро, за други носи неприятности.

Овен

Тази седмица ще имате няколко важни задачи, за които трябва да се погрижите. Някои от тях ще бъдат свързани със семейството или пък пътувания и може да ви е трудно да се справите с тях. Но добрите новини са, че в любовния ви живот ще има позитивни промени.

Телец

Вероятно заради почивните дни, тази седмица ще ви се струва мудна и често може да се оказвате в лошо настроение. Но не се повлиявайте от това твърде много, защото може да повлияе на концентрацията ви и да изгубите пътя си.

Близнаци

Дните от 6 до 12 май ще бъдат благоприятни за вас – ще получите изненади, които ще ви повдигнат настроението. Единственото, за което трябва да внимавате е да не позволите очакванията ви да се вдигнат твърде високо, за да не се разочаровате, когато благоприятният период приключи.

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Рак

Очаквайте добър късмет с хората от срещуположния пол, отношенията ви сякаш ще са по-добри от всякога и ще намирате поводи за разговори с лекота. Тези от вас, които не са се чувствали добре в последно време, ще намерят успокоение.

Лъв

Тази седмица има възможност някой от обкръжението ви да се опитва да ви влияе зле и да влошава настроението ви. Но се опитайте да не оставате под неговото влияние. Ако се почувствате зле, ще усетите, че прекараното време насаме навън ще ви помогне.

Дева

Може да настъпят промени в работата и в личния ви живот, но това е главно в позитивен план. Част от вас има възможност да получат новини за нещо, което отдавна са чакали.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Везни

Седмицата ще бъде позитивна и интересна – със сигурност никой от вас няма да скучае. Възползвайте се максимално от приятните преживявания и се отпуснете. Накрая ще се чувствате много по-презаредили.

Скорпион

Периодът 6 до 12 май не е благоприятен за пътувания, затова, ако сте замислили такова, може би трябва да изчакате. По-добре за вас ще бъде да се фокусирате върху финансите си и документите, които ви чакат.

Стрелец

Дните, които ви очакват, са малко рисковани и в тях има възможност да се случат много непридвидени неща. Внимавайте с това на кого се доверявате и не вярвайте на всичко, което ви казват.

Козирог

Ще осъзнаете много неща, които преди са ви обягвали. Ако досега сте се чудили защо определени събития са се случили, в тази седмица въпросите ще ви се отговорят.

Бъдете внимателни към здравето си, защото има риск то да се влоши.

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

Водолей

Очакват ви изненади, част от които сте очаквали, и част от които не сте. Затова и може рязко да трябва да смените плановете си или дори да пътувате непредвидено.

Въпреки това ще съумеете да постигнете успехи в работата си.

Риби

Тази седмица съдбата ще ви се усмихне и ще имате много позитивни преживявания. Ще се радвате на добри отношения с близките си и ще имате успехи в любовта.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите