Седмичен хороскоп за 6 – 12 август

Телците да се отдадат на хобитата си, Девите да се впуснат в неизвестното

Какво да очакват различните зодии в кариерата, любовта и отношенията тази седмица?

Овен

В средата на седмицата ще се наложи да вземете важно решение с още по-важни последствия. Макар на този етап да ви се струва, че действието не ви касае пряко, това съвсем не е така, затова помислете внимателно.

Телец

Седмицата е благоприятна за почивка и приятни активности, затова ако от дълго време се каните да обърнете повече внимание на хобитата си, може би моментът е настъпил.

Близнаци

Обърнете повече внимание на проблемите, касаещи най-близките ви хора. Може да се наложи да  решите казус, който от известно време ви тормози, дори това да означава да влеззете в конфликт с някой от семейството ви.

Рак

В работата сте заети с проучвания и задачи, а нуждата от комуникация с колегите ви ви държи непрекъснато в напрежение. Един наболял проблем ще ви занимава в близките дни и вероятно ще ви се наложи да вземете важен избор.

Лъв  

Слънцето във вашия знак допринася да запазите фокуса в раотата и личните ви интереси, макар да ви се налага да се занимавате с финансови въпроси, които са ви по-скоро неприятни.

Дева

Всичко и всички около вас ви окуражават да направите голяма крачка и да се впуснете в неизвестното. Отдавайки цялото си внимание на една-единствена задача е ключът към успеха в кариерата ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук