Астро Мания : Хороскопи03 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 3 – 9 септември

Нова работа в чужбина за Раците, Везните да не отлагат задачите

Предстои труден период за зодиите, кои обаче ще са щастливците, които ще преминат с лекота през препатствията, които Съдбата им предлага?

Овен
Ще сте изправени пред много препятствия. Ще се справите с лекота с тях в началото на седмицата, тъй като ще имате морална подкрепа и финансова сигурност. След сряда ще трябва да се справите сами. Всичко идва от това, че не може да проумеете нещата. След петък всичко ще се нареди, както го искате. Ако следвате правилата, няма от какво да се притеснявате.

Телец
В началото на седмицата ще сте фокусирани върху въпроси, свързани с дома и семейните отношения. Наложете си да решите всичко. Сега е моментът да приключите всички сделки, свързани с недвижимо имущество или земя. В началото на септември започва нов период за вас. Време е да положите повече грижи за външния ви вид. През уикенда ви очаква любовно признание или авантюра.

Близнаци

Стартирате седмицата с много задачи за изпълнение. След вторник е добре да намалите темпото и да избягвате да взимате важни решения. Не започвайте нищо ново, тъй като периодът не е подходящ. Затова пък всички довършителни дейностище бъдат възнаградени. Възможно е да срещнете своя стара любов и да започнете да си задавате въпроси. Внимавайте. Не повтаряйте старите си грешки.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
С много динамика и нови проекти ще стартира вашата седмица. Това ще доведе до финансови постъпления. Възможно е да получите предложение за работа в чужбина. Понеделник и вторник са подходящи дни да помислите по въпроса. Следващите дни не започвайте нищо ново, а завършете започнатото. Пазете от конфликти и интриги. През уикенда бъдете внимателни с дейността, с която се заемете.

Дева
Пълни с енергия, сте готови да се справите с всички проблеми, свързани не само с работата, но и у дома. Бъдете откровени с хората около вас, но в положителния смисъл. Това ще ви помогне много. Всичко ново, свързано с работата трябва да приключите още днес. От вторник започва период на ретрограден Меркурий и новите начинания не са препоръчителни. След сряда са възможни конфликти и проблеми с комуникацията с хората около вас.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото