Астро Мания : Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Краят на месец септември носи големи промени на всички зодии

През настоящата седмица почти всички зодии ще преживеят драстични промени, особено в емоционален план. Телците ще трябва да се освободят от негативното и ненужното, докато Козирозите ще бъдат принудени да приемат, че не винаги имат контрол над всичко. Какво да очакват останалите знаци от Зодиака?

Овен

Тази седмица ще се наложи да забавите темпото и да обърнете повече внимание на здравето си. Напоследък сте се отдали на нощния живот и тялото ви има нужда от повече грижа и възстановяване. Не забравяйте, че тялото ви е вашия храм. Наблегнете на движението (особено на йогата), както и на здравословната храна и пълноценния сън.

Телец

В най-скоро време ви очакват големи промени, поради което ви препоръчваме тази седмица да отделите време и да преосмислите важните неща в живота си. Помислете си от какво вече нямате нужда, независимо дали става дума за нещо материално, негативни емоции или контакти с хора, които не ви носят нищо положително. Промяната е неизменна част от живота, но когато сте подготвени за нея, ще я посрещнете много по-лесно.

Близнаци

Тази седмица ви очаква истинско духовно пътуване. Време да се обърнете към вътрешното си Аз и да постигнете хармония със себе си. Вслушайте се в интуицията си и тя ще ви поведе в правилната посока. Добра идея е да се присъедините към някоя благотворителна кауза, където ще може да се заредите с положителна енергия и да се почувствате значими и полезни за другите.

Рак

През следващите дни ще се сблъскате с тежката задача да преустроите живота си. Това обаче не означава, че ви очакват негативни преживявания или стрес, а точно обратното. Всичко е във вашите ръце и сами ще решите накъде да поемете и върху какво да фокусирате енергията си. В любовен план също ще има някои сътресения, така че обърнете повече внимание на връзката си и се погрижете за партньора си.

Лъв

Тази седмица ще трябва да се фокусирате върху себе си и да поработите върху това да се освободите от нездравословните навици (дори и в емоционален план) и от силната ви привързаност към другите. Когато се погрижете за вътрешния си баланс, ще отворите съзнанието и сърцето си за нови и положителни емоции, които ще ви заредят и ще променят връзките ви с околните.

Дева

При вас всичко се случва в точния момент. Единственият съвет е да проявите търпение, защото това, което сте очаквали от дълго време насам и заслужавате да получите, ще ви се случи съвсем скоро. Възможно е да преживеете някаква раздяла, но тя не трябва да ви отклонява от правилния път. Настройте съзнанието си на положителна вълна и очаквайте с вълнение предстоящите хубави моменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук