Астро Мания : Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Краят на месец септември носи големи промени на всички зодии

През настоящата седмица почти всички зодии ще преживеят драстични промени, особено в емоционален план. Телците ще трябва да се освободят от негативното и ненужното, докато Козирозите ще бъдат принудени да приемат, че не винаги имат контрол над всичко. Какво да очакват останалите знаци от Зодиака?

Овен

Тази седмица ще се наложи да забавите темпото и да обърнете повече внимание на здравето си. Напоследък сте се отдали на нощния живот и тялото ви има нужда от повече грижа и възстановяване. Не забравяйте, че тялото ви е вашия храм. Наблегнете на движението (особено на йогата), както и на здравословната храна и пълноценния сън.

Телец

В най-скоро време ви очакват големи промени, поради което ви препоръчваме тази седмица да отделите време и да преосмислите важните неща в живота си. Помислете си от какво вече нямате нужда, независимо дали става дума за нещо материално, негативни емоции или контакти с хора, които не ви носят нищо положително. Промяната е неизменна част от живота, но когато сте подготвени за нея, ще я посрещнете много по-лесно.

Близнаци

Тази седмица ви очаква истинско духовно пътуване. Време да се обърнете към вътрешното си Аз и да постигнете хармония със себе си. Вслушайте се в интуицията си и тя ще ви поведе в правилната посока. Добра идея е да се присъедините към някоя благотворителна кауза, където ще може да се заредите с положителна енергия и да се почувствате значими и полезни за другите.

Рак

През следващите дни ще се сблъскате с тежката задача да преустроите живота си. Това обаче не означава, че ви очакват негативни преживявания или стрес, а точно обратното. Всичко е във вашите ръце и сами ще решите накъде да поемете и върху какво да фокусирате енергията си. В любовен план също ще има някои сътресения, така че обърнете повече внимание на връзката си и се погрижете за партньора си.

Лъв

Тази седмица ще трябва да се фокусирате върху себе си и да поработите върху това да се освободите от нездравословните навици (дори и в емоционален план) и от силната ви привързаност към другите. Когато се погрижете за вътрешния си баланс, ще отворите съзнанието и сърцето си за нови и положителни емоции, които ще ви заредят и ще променят връзките ви с околните.

Дева

При вас всичко се случва в точния момент. Единственият съвет е да проявите търпение, защото това, което сте очаквали от дълго време насам и заслужавате да получите, ще ви се случи съвсем скоро. Възможно е да преживеете някаква раздяла, но тя не трябва да ви отклонява от правилния път. Настройте съзнанието си на положителна вълна и очаквайте с вълнение предстоящите хубави моменти.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.