Астро Мания : Хороскопи24 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 24 – 30 септември

Водолеите ще трябват да пестят пари, а Лъвовете да поработят върху себе си

Краят на месец септември носи големи промени на всички зодии

През настоящата седмица почти всички зодии ще преживеят драстични промени, особено в емоционален план. Телците ще трябва да се освободят от негативното и ненужното, докато Козирозите ще бъдат принудени да приемат, че не винаги имат контрол над всичко. Какво да очакват останалите знаци от Зодиака?

Овен

Тази седмица ще се наложи да забавите темпото и да обърнете повече внимание на здравето си. Напоследък сте се отдали на нощния живот и тялото ви има нужда от повече грижа и възстановяване. Не забравяйте, че тялото ви е вашия храм. Наблегнете на движението (особено на йогата), както и на здравословната храна и пълноценния сън.

Телец

В най-скоро време ви очакват големи промени, поради което ви препоръчваме тази седмица да отделите време и да преосмислите важните неща в живота си. Помислете си от какво вече нямате нужда, независимо дали става дума за нещо материално, негативни емоции или контакти с хора, които не ви носят нищо положително. Промяната е неизменна част от живота, но когато сте подготвени за нея, ще я посрещнете много по-лесно.

Близнаци

Тази седмица ви очаква истинско духовно пътуване. Време да се обърнете към вътрешното си Аз и да постигнете хармония със себе си. Вслушайте се в интуицията си и тя ще ви поведе в правилната посока. Добра идея е да се присъедините към някоя благотворителна кауза, където ще може да се заредите с положителна енергия и да се почувствате значими и полезни за другите.

Рак

През следващите дни ще се сблъскате с тежката задача да преустроите живота си. Това обаче не означава, че ви очакват негативни преживявания или стрес, а точно обратното. Всичко е във вашите ръце и сами ще решите накъде да поемете и върху какво да фокусирате енергията си. В любовен план също ще има някои сътресения, така че обърнете повече внимание на връзката си и се погрижете за партньора си.

Лъв

Тази седмица ще трябва да се фокусирате върху себе си и да поработите върху това да се освободите от нездравословните навици (дори и в емоционален план) и от силната ви привързаност към другите. Когато се погрижете за вътрешния си баланс, ще отворите съзнанието и сърцето си за нови и положителни емоции, които ще ви заредят и ще променят връзките ви с околните.

Дева

При вас всичко се случва в точния момент. Единственият съвет е да проявите търпение, защото това, което сте очаквали от дълго време насам и заслужавате да получите, ще ви се случи съвсем скоро. Възможно е да преживеете някаква раздяла, но тя не трябва да ви отклонява от правилния път. Настройте съзнанието си на положителна вълна и очаквайте с вълнение предстоящите хубави моменти.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си