Седмичен хороскоп за 23 – 29 юли

Водолеите и Девите да се отдадат на релакс през следващите дни

Везни

Плановете и проектите изискват работа в екип и колкото и да не ви се иска, тази седмица ще трябва да разчитате на колегите си за помощ, просто защото не можете да се справите сами. Не се съмнявайте в собствените си възможности.

Скорпион

Изведнъж се оказвате център на вниманието както в службата, така и у дома. Ще сте особено комуникативни в следващите дни, така че много внимавайте какво и пред кого казвате, за да не съжалявате после за думи, които не сте премислили добре.

Стрелец

Не се страхувайте да се впуснете в ново начинание, което може да разшири хоризонтите ви. Съвсем естествено е да сте малко стресирани на прага на промяната, но подходете с положителна нагласа. Тази седмица може да ви се открие примамлива възможност.

Какво мислят зодиите едни за други

Козирог

Това е седмицата, в която най-накрая събирате сили и смелост да се справите със сериозен проблем, който ви тормози от известно време. Досега вероятно не сте го осъзнавали, но може да се окаже, че именно той ви е задържал от това да направите нова крачка в развитието си.

Водолей

Ако можете да си вземете малко почивка, не се колебайте. Имате нужда от малко презареждане, след което ще се чувствате изпълнени с енергия и много по-съсредоточени в работата си, отколкото досега.

Риби

Колкото по-креативни и комуникативни сте през тази седмица, толкова повече ще впечатлите правилните хора. Може да се окаже, че ви се открива възможност да реализирате план, на който залагате от много време.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия