Седмичен хороскоп за 23 – 29 юли

Водолеите и Девите да се отдадат на релакс през следващите дни

Везни

Плановете и проектите изискват работа в екип и колкото и да не ви се иска, тази седмица ще трябва да разчитате на колегите си за помощ, просто защото не можете да се справите сами. Не се съмнявайте в собствените си възможности.

Скорпион

Изведнъж се оказвате център на вниманието както в службата, така и у дома. Ще сте особено комуникативни в следващите дни, така че много внимавайте какво и пред кого казвате, за да не съжалявате после за думи, които не сте премислили добре.

Стрелец

Не се страхувайте да се впуснете в ново начинание, което може да разшири хоризонтите ви. Съвсем естествено е да сте малко стресирани на прага на промяната, но подходете с положителна нагласа. Тази седмица може да ви се открие примамлива възможност.

Какво мислят зодиите едни за други

Козирог

Това е седмицата, в която най-накрая събирате сили и смелост да се справите със сериозен проблем, който ви тормози от известно време. Досега вероятно не сте го осъзнавали, но може да се окаже, че именно той ви е задържал от това да направите нова крачка в развитието си.

Водолей

Ако можете да си вземете малко почивка, не се колебайте. Имате нужда от малко презареждане, след което ще се чувствате изпълнени с енергия и много по-съсредоточени в работата си, отколкото досега.

Риби

Колкото по-креативни и комуникативни сте през тази седмица, толкова повече ще впечатлите правилните хора. Може да се окаже, че ви се открива възможност да реализирате план, на който залагате от много време.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.

Хороскопи18 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 март

Последната пълна седмица, в която все още сме под влиянието на ретроградния Меркурий, но нещата изглежда започват да се оправят.

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето