Седмичен хороскоп за 23 – 29 юли

Водолеите и Девите да се отдадат на релакс през следващите дни

Раците трябва да се концентрират на всяка цена, а Водолеите да се възползват от възможността за релакс, тъй като имат нужда да презаредят батериите си.

Ето каква ще бъде седмицата за останалите знаци: 

Овен

На теория имате огромно желание да впрегнете всичките си сили и да свършите дълго отлаганите задачи, но тази седмица вероятно ви е все по-трудно да се концентрирате. Обърнете внимание на семейството си.

Телец

Тази седмица е благоприятна за нови покупки за дома, които обмисляте от много време. Умът ви е зает от мечти за приключения и вие вече премисляте отново и отново колко приятно би било, ако просто можехте да избягате от ежедневието.

Близнаци

Работата в екип тази седмица е много ползотворна и ще се изненадате колко сте доволни от резултата, макар в началото да сте скептично настроени. През следващитдни ще се чувствате доста по-лекомислени относно пазаруването, така че внимавайте.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

През следващите седем дни е много важно да разпределите времето си така, че да ви стигне за всичко и да можете да свършите повече работа от нормалното. Ако прецените, че по този начин сте по-продуктивни и доволни от себе си, може да пожелаете да запазите стратегията и за в бъдеще.

Лъв

Тази седмица има потенциал да бъде много ползотворна за вас, особено ако работите върху важен проект или разполагате с бизнес идея, която искате да реализирате. И все пак не забравяйте да релаксирате и да се видите с приятелите.

Дева

Всичко, от което имате нужда, за да съберете мислите си и да се справите с проблемите в семейството, са малко тишина и спокойствие. Възможността да се отдалечите от всичко, макар и за малко, ще ви даде нова перспектива.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото