Седмичен хороскоп за 23 – 29 юли

Водолеите и Девите да се отдадат на релакс през следващите дни

Раците трябва да се концентрират на всяка цена, а Водолеите да се възползват от възможността за релакс, тъй като имат нужда да презаредят батериите си.

Ето каква ще бъде седмицата за останалите знаци: 

Овен

На теория имате огромно желание да впрегнете всичките си сили и да свършите дълго отлаганите задачи, но тази седмица вероятно ви е все по-трудно да се концентрирате. Обърнете внимание на семейството си.

Телец

Тази седмица е благоприятна за нови покупки за дома, които обмисляте от много време. Умът ви е зает от мечти за приключения и вие вече премисляте отново и отново колко приятно би било, ако просто можехте да избягате от ежедневието.

Близнаци

Работата в екип тази седмица е много ползотворна и ще се изненадате колко сте доволни от резултата, макар в началото да сте скептично настроени. През следващитдни ще се чувствате доста по-лекомислени относно пазаруването, така че внимавайте.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

През следващите седем дни е много важно да разпределите времето си така, че да ви стигне за всичко и да можете да свършите повече работа от нормалното. Ако прецените, че по този начин сте по-продуктивни и доволни от себе си, може да пожелаете да запазите стратегията и за в бъдеще.

Лъв

Тази седмица има потенциал да бъде много ползотворна за вас, особено ако работите върху важен проект или разполагате с бизнес идея, която искате да реализирате. И все пак не забравяйте да релаксирате и да се видите с приятелите.

Дева

Всичко, от което имате нужда, за да съберете мислите си и да се справите с проблемите в семейството, са малко тишина и спокойствие. Възможността да се отдалечите от всичко, макар и за малко, ще ви даде нова перспектива.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.