Седмичен хороскоп за 23 – 29 юли

Водолеите и Девите да се отдадат на релакс през следващите дни

Раците трябва да се концентрират на всяка цена, а Водолеите да се възползват от възможността за релакс, тъй като имат нужда да презаредят батериите си.

Ето каква ще бъде седмицата за останалите знаци: 

Овен

На теория имате огромно желание да впрегнете всичките си сили и да свършите дълго отлаганите задачи, но тази седмица вероятно ви е все по-трудно да се концентрирате. Обърнете внимание на семейството си.

Телец

Тази седмица е благоприятна за нови покупки за дома, които обмисляте от много време. Умът ви е зает от мечти за приключения и вие вече премисляте отново и отново колко приятно би било, ако просто можехте да избягате от ежедневието.

Близнаци

Работата в екип тази седмица е много ползотворна и ще се изненадате колко сте доволни от резултата, макар в началото да сте скептично настроени. През следващитдни ще се чувствате доста по-лекомислени относно пазаруването, така че внимавайте.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак

През следващите седем дни е много важно да разпределите времето си така, че да ви стигне за всичко и да можете да свършите повече работа от нормалното. Ако прецените, че по този начин сте по-продуктивни и доволни от себе си, може да пожелаете да запазите стратегията и за в бъдеще.

Лъв

Тази седмица има потенциал да бъде много ползотворна за вас, особено ако работите върху важен проект или разполагате с бизнес идея, която искате да реализирате. И все пак не забравяйте да релаксирате и да се видите с приятелите.

Дева

Всичко, от което имате нужда, за да съберете мислите си и да се справите с проблемите в семейството, са малко тишина и спокойствие. Възможността да се отдалечите от всичко, макар и за малко, ще ви даде нова перспектива.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия