Седмичен хороскоп за 20 – 26 август

Успехи в офиса за Лъвовете, нови срещи за Рибите

Близнаците са повече от магнетични, а това ще ги направи добър и желан събеседник за мнозина. По този начин ще се сдобият с нови приятели.

Промени предстоят за Везните, които трябва да се доверят на интуицията си, за да не сгрешат. Какво обаче да очакват останалите представители на зодиите?

Овен
Много от вас ще се фокусират върху работата и личните отношения ще останат на заден план. Това обаче няма да допадне на близките ви и е възможно да имате разногласия, както и леко охладняване в отношенията ви.

Телец
При вас чувствата и връзката ви ще са на дневен ред. Специално за бизнеса, трябва да предприемете конкретни мерки, за да задълбочите отношенията с партньорите си. В замяна ще получите подкрепа, на каквато се надявате отдавна.

Близнаци
Окрилени сте от успех, а това ще ви даде сили и желание за повече изяви. Магнетизмът ви е силен и с лекота ще привличате интереса на околните, а оттам ще спечелите не само нови приятели, но и бизнес партньори.

Рак
През следващите дни ще се радвате на постижения, към които се стремите от много време. Следвайки логиката, ще постигате успех в бизнеса. Това ще ви отведе в нова фаза и ще създадете съдружие с човек, към когото отдавна се стремите.

Лъв
През следващата седмица изявите ви ще са насочени към професионалната сцена. Много от вас ще получат заслужено високи оценки, което ще се отрази на финансите и самочувствието им. Няма да липсват и приятни изненади.

Дева
Думи и действия на хората до вас ще ви накарат да действате необмислено и емоционално – нещо, което е нетипично за вас. Опитайте се да се овладеете и не влизайте в излишни пререкания.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук