Седмичен хороскоп за 20 – 26 август

Успехи в офиса за Лъвовете, нови срещи за Рибите

Близнаците са повече от магнетични, а това ще ги направи добър и желан събеседник за мнозина. По този начин ще се сдобият с нови приятели.

Промени предстоят за Везните, които трябва да се доверят на интуицията си, за да не сгрешат. Какво обаче да очакват останалите представители на зодиите?

Овен
Много от вас ще се фокусират върху работата и личните отношения ще останат на заден план. Това обаче няма да допадне на близките ви и е възможно да имате разногласия, както и леко охладняване в отношенията ви.

Телец
При вас чувствата и връзката ви ще са на дневен ред. Специално за бизнеса, трябва да предприемете конкретни мерки, за да задълбочите отношенията с партньорите си. В замяна ще получите подкрепа, на каквато се надявате отдавна.

Близнаци
Окрилени сте от успех, а това ще ви даде сили и желание за повече изяви. Магнетизмът ви е силен и с лекота ще привличате интереса на околните, а оттам ще спечелите не само нови приятели, но и бизнес партньори.

Рак
През следващите дни ще се радвате на постижения, към които се стремите от много време. Следвайки логиката, ще постигате успех в бизнеса. Това ще ви отведе в нова фаза и ще създадете съдружие с човек, към когото отдавна се стремите.

Лъв
През следващата седмица изявите ви ще са насочени към професионалната сцена. Много от вас ще получат заслужено високи оценки, което ще се отрази на финансите и самочувствието им. Няма да липсват и приятни изненади.

Дева
Думи и действия на хората до вас ще ви накарат да действате необмислено и емоционално – нещо, което е нетипично за вас. Опитайте се да се овладеете и не влизайте в излишни пререкания.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 април

Заслужената почивка покрай празниците ще даде възможност за развитие на някои от зодиите

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.