Седмичен хороскоп за 2-8 юли

Девите да внимават в общуването с околните, Водолеите да бъдат мили и добри

Близнаците ще менят настроението си непрекъснато и това ще ги изнерви. Козирозите пък трябва малко да разчупят консервативното си мислене, за да се радват на успех в кариерата.

Ето какво да очакват останалите зодии през седмицата:

Овен
През тази седмица ще се чувствате изморени и ще се изнервяте и от най-малкото. Мобилизирайте се и се съсредоточете върху нещата, които са най-важни в момента. Опитайте се да ограничите малко контактите, за да избегнете конфронтации.

Телец
Тази седмица ще бъде натоварена. Макар да сте настроени ваканционно, не трябва да се отпускате. Сега е моментът да покажете какво можете, за да впечатлите висшестоящите.

Близнаци
През следващите дни настроенията ви ще се менят непрекъснато. Не се борете с тях, а вярвайте на своите усещания и се доверете на интуицията си. В работата си действайте само с проверена информация.

Внимавайте, тези три зодии са опасни клюкари

Рак
Тези дни сте повече от амбицирани да осъществите всички свои идеи в професионален план. Успех ще постигнете ако намерите съмишленици, които да ви помогнат за реализацията им. Внимавайте много ако боравите с някакви документи, тъй като е възможно да ви измамят.

Лъв
За да успеете да осъществите своите цели, се доверете на професионализма и интуицията си. Задължително е да сте обективни и добре да преценявате ситуациите, от които зависи успехът ви.

Дева
Опитайте се да бъдете по-сдържани в общуването си с околните. Ще се наложи да работите с хора, с които имате общи интереси, така че внимавайте със забележките, които отправяте. Не сега е моментът да бъдете критични. Вслушайте се в съветите на близки приятели, те няма да ви подведат.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Предстоят важни решения за Девите, раздяла за Козирозите

Хороскопи09 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 9-15 юли

Девите да внимават с роднините, положителна промяна за Водолеите

Хороскопи01 ЮЛИ 2018

Юли ще донесе работни проблеми за Раците и много еротика за Рибите

Ето какво да очакват всички представители на Зодиака: