Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Предстоят важни решения за Девите, раздяла за Козирозите

През следващите дни Раците и Водолеите да обърнат внимание на семейството си, там ще открият така мечтаното спокойствие.

Овен
През новата седмица избягвайте конфликтите. Те само ще ви натоварят емоционално и ще понижат тонуса ви. Необвързаните дами ще открият човек, който да ги накара да изпитат силни емоции.

Телец
Внимавайте за хора, които се опитват да ви измамят. Изпълнени сте с любов и ще се отдадете на хубави преживявания с половинката. Позволете си повече удоволствия заедно. Опитайте се да се разтоварите от стреса.

Близнаци
Отдайте се на забавления с приятелите си в края на седмицата, но и не губете разума си. Внимавайте за изкушенията, които ви дебнат, тъй като е възможно това да навреди на връзката ви.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Ако следвате сърцето си, няма да сгрешите и ще постигнете така желания успех. Очакват ви радостни мигове в семейството. Именно там ще намерите спокойствието, от което имате нужда. Грижете се повече за здравето си.

Лъв
Всичко се подрежда така, както го искате. В добро настроение сте и ще имате нужда да прекарате повече време с приятели и любими хора. В края на седмицата се отправете на път. Така ще се заредите с положителни емоции и с много енергия.

Дева
Ще се радвате на подкрепата на много хора, и най-вече на най-близките ви, а това ви дава сили в трудни моменти. Предстои ви да вземете важни решения. Обърнете повече внимание на здравето си.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си