Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Предстоят важни решения за Девите, раздяла за Козирозите

През следващите дни Раците и Водолеите да обърнат внимание на семейството си, там ще открият така мечтаното спокойствие.

Овен
През новата седмица избягвайте конфликтите. Те само ще ви натоварят емоционално и ще понижат тонуса ви. Необвързаните дами ще открият човек, който да ги накара да изпитат силни емоции.

Телец
Внимавайте за хора, които се опитват да ви измамят. Изпълнени сте с любов и ще се отдадете на хубави преживявания с половинката. Позволете си повече удоволствия заедно. Опитайте се да се разтоварите от стреса.

Близнаци
Отдайте се на забавления с приятелите си в края на седмицата, но и не губете разума си. Внимавайте за изкушенията, които ви дебнат, тъй като е възможно това да навреди на връзката ви.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Ако следвате сърцето си, няма да сгрешите и ще постигнете така желания успех. Очакват ви радостни мигове в семейството. Именно там ще намерите спокойствието, от което имате нужда. Грижете се повече за здравето си.

Лъв
Всичко се подрежда така, както го искате. В добро настроение сте и ще имате нужда да прекарате повече време с приятели и любими хора. В края на седмицата се отправете на път. Така ще се заредите с положителни емоции и с много енергия.

Дева
Ще се радвате на подкрепата на много хора, и най-вече на най-близките ви, а това ви дава сили в трудни моменти. Предстои ви да вземете важни решения. Обърнете повече внимание на здравето си.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 април

Ключовата дума на тази седмица е "развитие"

Хороскопи01 АПРИЛ 2019

Седмичен хороскоп от 1 до 7 април

Ретроградният Меркурий отминава, но все още ще продължи да оказва слаб ефект.

Хороскопи25 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.