Седмичен хороскоп за 11-17 март

Седмицата на 11-17 март ще бъде отново интензивна. Но не трябва да позволяваме на проблемите, които сякаш постоянно ни заобикалят напоследък, да ни спират. Този период няма как да бъде лесен предвид астрологическите феномени, които се случват напоследък. Много от зодиите ще бъдат натоварени с работа и вземане на решения. Дните между 11-17 март ще […]

Седмицата на 11-17 март ще бъде отново интензивна. Но не трябва да позволяваме на проблемите, които сякаш постоянно ни заобикалят напоследък, да ни спират.

Този период няма как да бъде лесен предвид астрологическите феномени, които се случват напоследък. Много от зодиите ще бъдат натоварени с работа и вземане на решения. Дните между 11-17 март ще бъдат изключително важни и напрегнати, затова внимавайте.

Овен

Тази седмица не позволявайте на негативните чувства да ви завземат. Нещата ще започват да потръгват след период на застой – дори и това да значи, че винаги ще бъде в хубавия смисъл. Запазете спокойствие, защото накрая ще имате успехи.

Ще се справите с проблемите си във финансов план и ще имате приятни преживявания с близките си.

Телец

Това ще бъде много важна седмица за вас. Ще има множество промени и неочаквани обрати. Има опасност някоя връзка или период от вашия живот да приключи.

Не се опитвайте да бягате от проблемите си и се доверете на предчувствието си. В тази седмица, ако нещо ви се струва нередно и ви притеснява, най-вероятно има защо.

Зодиакалните двойки, в които рискът от изневяра е най-голям

Близнаци

През периода 11-17 март ще трябва да се разправяте с някой от вашите близки. Това ще изисква от вас много емоционална сила и стабилност.

Но не всичко е лошо – през тази седмица ще получите награда за къщата или специално за вас. В любовен аспект ще се чувствате много добре –  може да намерите нов потенциален кандидат за романс.

Рак

Казват, че не трябва да смесваме бизнеса с удоволствието, но изглежда, че вие ще направите точно това. Тази седмица или чувствата ви към някой колега ще прерастнат в любовни, или ще започнете бизнес с половинката си.

Но ако това доведе до проблеми в работата, не го оставяйте да ви контролира. Пазете й приятелите си, защото от стреса по новото развитие, има възможност да се скарате с някои от тях.

Лъв

Тази седмица ще получите предложение, на което не можете да откажете. Възможно е то да е свързано с пари. Като цяло тази седмица ще имате много решения за взимане и задачи, които невинаги ще искате да свършите.
Не премисляйте твърде много нещата и вижте как сами ще се развият, понякога точно това е най-доброто, което можете да направите.

Тази дума е твоята мантра през март според зодията ти

Дева

През дните между 11-17 март ще довършите започнатите неща от семеен характер. Не забравяйте за обещанията, които сте дали. Ще ви бъде трудно да останете фокусирани, но не позволявайте на вашите мисли и страхове да определят действията ви.

Везни

Тази седмица сте решили да заложите на усилената работа и да приключите с това, което сте започнали, за да са ви свободни следващите седмици. Доверете се на себе си и на вашите способности да се справите. Не слушайте чуждото мнение и не вярвайте на всеки.

Ако направите това, ще се открият много възможности за вас в бъдеще.

Скорпион

Пълни сте с идеи и проекти, които искате да започнете. Насладете се на нови покупки или редекориране вкъщи, тази седмица е перфектна за това.

Може да получите вест от стар приятел. Но също така и да създадете нови приятелства, извън кръга на познатите, с които сте свикнали да си комуникирате.

Стрелец

Захванали сте се с много неща наведъж и не се знае дали ще успеете да се справите. Не се претоварвайте, защото здравето ви може да пострада по този начин.

Ще се наложи да правите важни решения, но благодарение на мъж в живота ви, ще се справите добре.

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Козирог

Тази седмица се погрижете за близките си и тяхното здравословно състояние, защото ще имат нужда от вашата помощ. Ако навреме се справите с проблема, той няма да се задълбочи.

Бъдете внимателни да не подписвате документи и да не се съгласвате на всичко, което ви предложат.

Водолей

Ще се притеснявате за излишни неща и всеки проблем тази седмица ще ви изглежда по-голям, от колкото всъщност е.

Същевременно обаче ще получите неочаквани за вас пари, така че всъщност дните ще бъдат благоприятни.

Риби

В периода 11-17 март има риск от стресови ситуации и ще се наложи да разчитате повече на други хора, отколкото ви се иска.

По принцип вие сте този, който помага на всички, но този път се оставете да помогнат на вас. Ако се опитате да се справите с проблемите или да взимате важни решения без допитване, може да усложните ситуацията, в която се намирате.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук