Астро Мания : Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

През идните дни Близнаците ще претърпят коренни промени в живота си, докато Лъвовете най-накрая ще срещнат любовта, която са търсили дълго време.

Какво обаче да очакват останалите знаци от Зодиака?

Овен
Тази седмица трябва да бъдете преди всичко търпеливи. Това ще се окаже доста трудна задача за мнозина от вас. С дисциплина, търпение и добра организация ще постигнете желаното. Ще се наложат срещи по работа с нови лица, които в бъдеще могат да прерастнат в нещо повече. Избягвайте конфликтите, ще ви натоварят емоционално и ще понижат тонуса ви.

Телец
Реализацията на всичко, което сте си наумили ще зависи само от вас и вашите желание и усилия. Колкото повече влагате в дейността си, толкова повече ще се радвате на успех, а оттам и настроението ви ще се подобри. Нови възможности ще ви провокират да решите да смените посоката на своето развитие. Всичко ще постигнете, стига да работите за благото не само на себе си, но и на околните.

Близнаци
Животът ви е във фаза на промяна и е добре да я насочите в подходящата за живота ви посока. В случай, че се нуждаете от подкрепа, ще я получите и това ще изиграе важна роля за бъдещето ви. Възможни са заблуди, затова не прибързвайте с важните решения. Не се предоверявайте и не мислете, че хората около вас са добронамерени. Възможна е появата на нов човек в любовен аспект.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Бъдете премерени в думите и действията си спрямо хората, с които работите. Не пренебрегвайте мнението им, тъй като това ще предизвика конфликти и трудности. Съобразявайте се с останалите, но и не пренебрегвайте своите интересни. Мислете позитивно и давайте път на доброто в себе си. Щадете здравето си и си почивайте повече.

Лъв
Следвайте разума си и не позволявайте на никого да влияе на решенията ви в бизнес отношение. Знаете слабите си страни и ще работите за тяхното преодоляване. Важно е обаче да промените организацията си и да спрете да се ангажирате с много неща едновременно, за да не срещате непреодолими препятствия по пътя си. Необързаните от вас ще срещнат любовта, която дълго са търсили.

Дева
Възможни са пречки при уреждането на административни и финансови въпроси, но ще успеете да се справите с лекота. Опитайте се да не изоставате с текущите си задачи в работата, тъй като това ще доведе до проблеми. В последно време изпитвате апатия, но трябва да преодолеете този момент и да вземете в ръце предизвикателствата на живота. Съвсем скоро ще разберете, че има за какво да бъдете щастливи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп