Астро Мания : Хороскопи10 СЕПТЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември

Лъвовете да се доверят на разума си, Рибите да погледнат положително на нещата

През идните дни Близнаците ще претърпят коренни промени в живота си, докато Лъвовете най-накрая ще срещнат любовта, която са търсили дълго време.

Какво обаче да очакват останалите знаци от Зодиака?

Овен
Тази седмица трябва да бъдете преди всичко търпеливи. Това ще се окаже доста трудна задача за мнозина от вас. С дисциплина, търпение и добра организация ще постигнете желаното. Ще се наложат срещи по работа с нови лица, които в бъдеще могат да прерастнат в нещо повече. Избягвайте конфликтите, ще ви натоварят емоционално и ще понижат тонуса ви.

Телец
Реализацията на всичко, което сте си наумили ще зависи само от вас и вашите желание и усилия. Колкото повече влагате в дейността си, толкова повече ще се радвате на успех, а оттам и настроението ви ще се подобри. Нови възможности ще ви провокират да решите да смените посоката на своето развитие. Всичко ще постигнете, стига да работите за благото не само на себе си, но и на околните.

Близнаци
Животът ви е във фаза на промяна и е добре да я насочите в подходящата за живота ви посока. В случай, че се нуждаете от подкрепа, ще я получите и това ще изиграе важна роля за бъдещето ви. Възможни са заблуди, затова не прибързвайте с важните решения. Не се предоверявайте и не мислете, че хората около вас са добронамерени. Възможна е появата на нов човек в любовен аспект.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Бъдете премерени в думите и действията си спрямо хората, с които работите. Не пренебрегвайте мнението им, тъй като това ще предизвика конфликти и трудности. Съобразявайте се с останалите, но и не пренебрегвайте своите интересни. Мислете позитивно и давайте път на доброто в себе си. Щадете здравето си и си почивайте повече.

Лъв
Следвайте разума си и не позволявайте на никого да влияе на решенията ви в бизнес отношение. Знаете слабите си страни и ще работите за тяхното преодоляване. Важно е обаче да промените организацията си и да спрете да се ангажирате с много неща едновременно, за да не срещате непреодолими препятствия по пътя си. Необързаните от вас ще срещнат любовта, която дълго са търсили.

Дева
Възможни са пречки при уреждането на административни и финансови въпроси, но ще успеете да се справите с лекота. Опитайте се да не изоставате с текущите си задачи в работата, тъй като това ще доведе до проблеми. В последно време изпитвате апатия, но трябва да преодолеете този момент и да вземете в ръце предизвикателствата на живота. Съвсем скоро ще разберете, че има за какво да бъдете щастливи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук