Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл

С началото на седмицата започва и ретроградният период на Меркурий. Ето какво ви очаква и с какво да внимавате през дните от 8 до 13 юли.

Овен

Ретроградният период веднага ви афектира и най-вероятно ще се чувствате по-самотни и объркани през идната седмица. Много от близките ви вероятно ще са недостъпни и това ще засили тези чувства. Но пък развитието в любовния ви живот може да ви учуди.

Телец

Следващите дни погледнете към държанието си напоследък, както и на отношението, което хората около вас проявяват към вас. Използвайте затишието в работата, за да поставите основи за промени в живота си и обкръжението си.

Близнаци

Меркурий ще се отрази и на вас и това ще направи срещите с другите по-трудни, което никак не се хареса на комуникативния ви характер. Но за сметка на това, контактите, които установите ще ви донесат много щастие в личен план. Внимавайте какви избори правите в работата и по отношение на бъдещи пътувания.

Рак

Бъдете изключително внимателни през дните от 8 до 13 юли – вероятно е да имате неприятности в здравословен план. В работата ще трябва да се разправяте с неприятни за вас хора и може да се наложи да отмените планове, които сте правили от дълго време заради това.

За зодия Рак семейството е всичко

Лъв

Въпреки някои моменти на песимизъм и неприятните ситуации, които може да възникнат заради ретрограднaта фаза на Меркурий, вашето настроение ще е сравнително добро. Ще имате позитивна промяна в кариерен план и отношенията ви с близките ще са страхотни.

Дева

Има голям шанс да получите предложение, на което не може да откажете. Настройте се позитивно към промяната, защото отношението ви ще има ефект върху развитието на събитията.

За какво лъжат зодиите?

Везни

Опитайте да помислите какво искате от тук нататък – искате ли да сте заобиколени от приятелите, с които дружите сега, искате ли този мъж до вас и това ли е истинското ви призвание. Времето между 8 и 13 юли е перфектно за равносметка.

Скорпион

За представителите на знака Скорпион работната седмица ще е особено успешна, затова на 12-ти и 13-ти може да си позволят почивка. Времето ще бъде подходящо за това, така че се възползвайте.

Стрелец

Възползвайте се от съветите, които са ви давали преди – в седмицата, в която проблемите с контактите, е добър момент да не се доверяваме на всичко, което чуваме, но да обърнем внимание на това, което вече знаем. Това ще важи особено много за вас в идните дни.

Как ще се отрази слънчевото затъмнение на живота ни

Козирог

Не смятате да се давате на външни пречки и ще дадете всичко от себе си да се подобрите във всеки план от живота си. Решени сте да постигнете много в следващата седмица и имате мотивацията, нужна, за да го направите.

Водолей

Седмицата ще бъде изпълнена с непредвидени ситуации, така че не се опитвайте да подреждате хаоса. Приемете ситуация и опитайте да постигнете най-доброто от нея. Погрижете се на първо място за семейството си.

Риби

Ще ви се наложи да проявите много търпение, за да се справите през седмицата. Особено във финансов план, защото може да се появи непредвиден разход. За сметка на това отношенията ви с близките ще са добри.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи16 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

Изпращаме лятото подобаващо с успешна седмица за повечето зодии

Хороскопи02 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 септември

Ето как ще започне новият месец за всяка зодия

Хороскопи29 АВГУСТ 2019

Новолунието ще разтърси зодиите с емоционални промени

Раците ще изпитат най-негативно влиянието на новолунието

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия