Астро Мания : Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете… но главно само за тях.

Дните от 7 до 12 октомври ще бъдат трудни за повечето зодии. Девите често ще се чувстват тъжни, Близнаци ще бъдат предадени, а Овен ще затънат в ангажименти.

Овен

Тази седмица ви очакват много нови запознанства, но и едновременно с това ще имате възможност да се опознаете по-добре хората от близкия си кръг. Единствената пречка – ще бъдете затрупани с работа.

Телец

За тези от вас, които се опитват да развиват кариерата си и най-вече собствените си бизнеси, следващите дни ще бъдат силно благоприятни. Случките в личния ви живот, макар и повечето неприятни, ще ви накарат да дадете всичко от себе си.

Близнаци

Ще се чувствате вдъхновени и позитивно заредени да се изправите пред нови за вас предизвикателства. Но ще имате непредвидени спънки – неприятелите ви ще се опитат да ви попречат отново.

Рак

Седмицата ще бъде главно спокойна и по-скоро подготвяща за следващите по-големи стъпки в живота ви. Използвайте затишието и инвестирайте времето си в себе си.

Лъв

Никой няма да може да ви попречи към успеха в идните дни. Ще ви върви на късмет и ще се чувствате страхотно. Самочувствието и щастието ви ще растат постоянно.

Дева

Макар и тази седмица да се радвате на успешна комуникация с близките си, както и с колегите, постоянно ще ви мъчи чувството, че нещо ви дърпа назад. Повечето от вас лесно може да почувстват тъжни емоции или дори гняв.

Везни

Ще се чувствате несигурни по отношение на важно решение в живота си. Затова и внимавайте да не направите нищо твърде голямо – оставете пътуванията за следващата седмица, както и разговора с шефа за повишение.

Скорпион

Сезонът оказва влияние върху вас и ще се чувствате притеснени по-често, макар и без причина. За щастие връзките ви с близките и половинката ви ще ви помогнат да се успокоите и да се справите с трудностите.

Стрелец

Под влиянието на бурните си емоции напоследък, има по-голяма възможност да направите неща, за които после ще съжалявате. Бъдете изключителни внимателни личните ви проблеми да не афектират работата ви.

Козирог

Благодарение на добрата си организация и стриктност малките проблеми, които ще се изправят през вас в следващата седмица, ще се разрешат значително по-бързо. Това ще ви вдъхнови да работите дори по-усилено за бъдещето си.

Водолей

В живота ви ще се появят непредвидени промени, които в началото ще ви се сторят негативни, но с времето ще осъзнаете, че са във ваша полза. Дори може да ви помогнат да увеличите приходите си.

Риби

Постоянно ще имате какво да правите през следващите дни, което не е задължително лошо, но през уикенда ще имате нужда от почивка. Съвсем възможно е точно тогава, обаче, да възникне нещо ново, с което трябва да се занимаете.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи09 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 9 до 15 декември

Седмицата ще се развива спокойно и благоприятно, благодарение на влиянието на Луната

Хороскопи02 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 2 до 8 декември

Какво друго ще се случи тази седмица, освен че ще украсяваме елхите?

Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра