Астро Мания : Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Настроението, типично за есента, както и наближаващият ретрограден Меркурий, отново ще ни мотивира да си стоим повече вкъщи и да се фокусираме върху вътрешния си свят и семейството.

Овен

Есента ви мотивира да прекарвате повече време у дома и това прави сега най-подходящият момент да въведете промени в пространството вкъщи. В края на седмицата опозицията на Марс и Плутон ви дава енергия за добро настроение.

Телец

Бъдете дръзки, самоуверени и безстрашни във флирта – все още Венера влияе позитивно на социалния ви живот и ви отваря възможности за нови запознанства. Затова и сега е моментът да използвате оставащите дни на хубавото време за търсене на нов романс. През другото време пък можете да се отдадете на креативни проекти.

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Близнаци

Време ви е за ново начало. Макар и до сега нещата да се развиваха сравнително положително за вас в личен план, характерът ви, който вечно търси новите преживявания, ви кара да обърнете нова страница. Използвайте тази седмица като адаптиращ период, в който да разчистите старото, да се откажете от предишните си навици и да се сбогувате с ненужното.

Рак

Домошарското настроение ви е обзело и ви се иска да прекарвате повече моменти вкъщи, но същевременно то засяга и желанието ви да се сближите с хората около от вас. Отделете време да заздравите отношенията си с онези приятели, които напоследък сте позабравили.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Лъв

Седмицата е подходяща да се съсредоточите върху работата и финансите си. Възползвайте се от всеки подходящ момент, за да реализирате новите си идеи. През останалото време не забравяйте да обръщате внимание на близките и семейството, които в последно време имат още по-силна нужда от вас.

Дева

Напоследък отделяте много време в планиране и мечтаене, сега е време да действате. Бъдете активни на работното си място, но съчетайте усилията там с тези у дома и се погрижете за себе си повече от обикновено. Почивката е част от прогреса, затова не се притеснявайте да си дадете пауза.

Какво прави всяка зодия неустоима

Везни

Отново сте в търсене на баланса между семейството и работата, но най-доброто, което можете да направите в сегашната си ситуация, е да се фокусирате върху себе си. Дайте си почивка от света и се усамотете, запълвайки времето с любимите си занимания.

Скорпион

Време е да се сбогувате с вредните навици и да си създадете нови и по-добри ритуали. Погрижете се за себе си и въведете в ежедневието си повече занимания, които ви носят щастие. Междувременно социалният ви живот ще се подобри, защото се чувствате по-уверени.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Стрелец

Не позволявайте да ви става скучно – променете нещата в ежедневието си, които ви пречат да се развивате и се отдайте на повече забавления. В края на седмицата ще е благоприятен момент да започнете следващото приключение – тогава ще започнете нов етап от живота си.

Козирог

Бъдете креативни и упорити на работното място, точно както на вас ви харесва, но и същевременно отделяйте достатъчно време за почивка. Луната ще повлияе положително на социалния ви живот и ще ви срещне с нови интересни личности.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Водолей

Във връзката ви е настъпил момент на застой, който можете да преодолеете главно с разговори. Отворете личния си свят към човека до вас и бъдете искрени за намеренията и желанията си и от другата страна ще ви отвърнат положително.

Риби

Като за последно преди ретроградния Меркурий тази седмица се радвате на продуктивна и приятна комуникация с близките и колегите. Можете да се възползвате от това като си изискате по-добро отношение на работното място  и извън него.

Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца
Хороскопи23 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 ноември

Седмицата ще е най-успешна за зодии Телец, Везни и Козирог

Седмичен хороскоп за 1 - 7 октомври
Хороскопи16 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 ноември

Какъвто и да е делникът ви тази седмица, уикендът за всички ще приключи с романтика и секс заради влиянието на Венера

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември
Хороскопи02 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември

Време е да си поемем дъх - ретроградният Меркурий най-сетне приключва. 

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември
Хороскопи26 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 26 октомври до 1 ноември

През последната седмица от октомври се фокусираме върху баланса между работата и личния живот