Астро Мания : Хороскопи04 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 4 до 11 ноември

Седмицата в няколко думи: бурни емоции, конфликти и проблеми

В идната седмица ще сме силно повлияни от ретроградния Меркурий и както обикновено, това ще се отрази на отношенията ни с близките и на работата.

Овен

Макар да имате възможност да увеличите приятелите си в следващата седмица, ще се чувствате самотни. Вероятно е точно сред старите ви приятели някой да се опитва да ви предаде, пазете се особено много от старите семейни познати.

Телец

Мисълта, че вече е ноември, следователно наближава краят на годината, ви кара да се чувствате още по-мотивирани да изчистите всички въпросителни от живота си. Затова ще се опитате да постигнете повече от целите си на работа и да си изясните с кои хора от живота ви бихте искали да прекарате и следващата година.

Близнаци

Енергични сте и ще искате да свършите възможно най-много, но с това ще претупате прекалено много аспекти от личния си живот. В резултат може да възникнат конфликти с близките ви, а с половинката да се отчуждите.

Рак

За разлика от Телец, за вас края на тази година е повод за щастие, ще бъдете силно мотивирани да довършите 2019 успешно. Още повече ще се ентусиазирате за бъдещето, когато неочаквано за вас се сдобиете с пари по средата на седмицата.

Лъв

В любовния ви живот всичко ще се развива повече от добре – ще прекарате значително време с някого, независимо дали това е половинката ви или кандидат за такъв. Но за сметка на това някой от близкия ви кръг приятели може да ви предаде.

Дева

За съжаление, през по-голямата част от времето нещата няма да се развиват така, както бихте искали и има възможност да бъдете разочаровани, заради начина, по който някои ваши близки се държат.

Везни

Още от понеделник първата ви задача трябва да бъде да се опитате да овладеете емоциите си и да понижите нивата си на стреса. Всички конфликти, които може да се появят при вас ще са вследствие от натрупало се напрежение, така че се опитайте да го предотвратите, като си оставите повече време за релакс.

Скорпион

Подгответе се за емоционална седмица – ще се случва толкова много в живота ви в следващите дни, че ще се чувствате претоварени само заради емоционалното си състояние.

Стрелец

И за вас тази седмица ще е изпълнена с множество събития, повечето от които ще повлияят на емоциите ви. Но се опитайте да си поемете въздух и да се успокоите преди да реагирате. Сега ще е добър момент да се впуснете в шопинг терапия, за да се избавите от хилядите мисли в главата ви.

Козирог

Вие няма да сте толкова силно повлияни от ретроградния Меркурий, но все пак седмицата ви няма да бъде особено лека. Ще се случват много събития, повечето от тях хубави, ще трябва да сте постоянно нащрек и постоянно ще трябва да се развивате.

Водолей

Тази седмица ще се занимавате с проблеми в дома ви, които малко ще ви отклонят от пътят, който сте си избрали да преследвате. Разговор с близък, обаче, значително ще подобри ситуацията ви.

Риби

В работата всичко ще се развива страхотно. Ще сте напълно мотивирани и енергични, така че резултатите ви ще са добри. Единствено в личен план можете да изпитате затруднения. Пазете се от неприятели и двулични хора.

Най-големите използвачи в зодиака

Приятелките на мъжете от тези зодии са винаги щастливи

Зодиите, когато са в лошо настроение

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий - седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига