Астро Мания : Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Седмицата ще носи типичното настроение за началото на октомври – леко меланхолично, леко домошарско и малко любовно.

Овен

Тази седмица есенното настроение ще ви застигне и ще искате да прекарвате времето си повече във вкъщи с най-близките си. Въпреки това, обаче, ще имате да се занимавате с работни ангажименти. Внимавайте, когато работите с пари, защото спокойното ви настроение може да доведе до проблеми.

Телец

Късметът ще ви се усмихне и ще срещнете нов човек, с който напълно ще си паснете. Любовната треска ще ви накара цяла седмица да се чувствате страхотно, ще сте уверени, щастливи и готови да започнете нещо напълно ново.

Близнаци

Пазете се от неприятели – през тази седмица много хора ще се опитат да ви повалят. Заради неправилното им отношение към вас, може да прибързате с изборите си. Преди да направите крайно решение се опитайте да се абстрахирате от чуждото влияние.

Рак

За Раците, които вече са започнали да се движат в посока на желаната професия, това ще е добър момент да предприемат по-дързък ход, дори и това да е такъв, който са се страхували да направят до този момент. За тези от вас, които все още търсят перфектното работно място, тази седмица може да се отвори нова възможност.

Лъв

Време е да вземете важно решение, което може да се отрази на всички части от живота ви, затова си дайте време да го обмислите добре. Събитията през седмицата ще се отразят силно върху емоциите ви, но не ги оставяйте да замъглят преценката ви.

Зодиите, които се влюбват от пръв поглед

Дева

През следващата седмица миналото ще ви застигне – някой, с когото преди сте имали връзка, ще ви потърси и това силно ще ви афектира. Решенията ви ще бъдат повлияни от предишните ви преживявания, което всъщност може да ви даде нужната мотивация да се развивате напред.

Везни

За съжаление, през следващата седмица ще бъдете замесени в интриги, които сте искали да си спестите. Хората, които ви завиждат, ще разпространят неприятни слухове за вас.

Скорпион

Очаква ви важна седмица, затова се опитайте да планирате още в началото й как ще процедирате с всички ангажименти. В семеен план няма да ви бъде особено по-лесно – от там ще изникнат непредвидени проблеми.

Стрелец

Хората, на които до сега сте се доверявали, може да ви предадат, но за щастие вашата половинка ще ви помогне да се справите с проблемите. Все пак се подгответе за трусове в повечето си връзки.

Най-нещастните зодии в любовта

Козирог

Ще ви гони меланхолично настроение и през по-голямата част от седмицата ще се чувствате тъжни, без особена причина. По средата на делничните дни може да ви изненада неочаквано събитие, което дори повече да влоши настроението ви.

Водолей

Най-сетне ще успеете да постигнете нещата, към който се целите вече дълго време. Ще ви върви в работата и успехът ще се отрази благополучно и на личния ви живот.

Риби

Добър момент е да говорите с половинката си за бъдещето си. Напоследък нещата вървят добре между вас и започвате да се чудите дали не е време да пристъпите към следващата стъпка.

Как различните зодии приемат старостта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух - новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите