Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук

През дните от 29 юли до 5 август ще сме повлияни от края на ретроградния Меркурий, както и Новолунието в началото на седмицата.

Овен

Ще се чувствате много комфортно в средата, която ви заобикаля следващата седмица. Изглежда сякаш всичко вече напълно се нарежда и нещата идват на мястото си. Към 31 ще се чувствате силно повлияни от знака Лъв и ще искате да организирате парти с всички познати, за да се забавлявате подобаващо.

Телец

Повлияни от хубавото време навън ви се искаше да излизате възможно най-много в последните седмици, но сега новолунието на 31 ще ви накара да искате да си останете у дома. Насладете се на времето само за себе си.

Близнаци

Започва силен период за вас. Постоянно ще се чувствате вдъхновени и ще търсите къде да насочите енергията си. Всички проекти, които започнете през тази седмица ще завършат с успех.

Рак

Работихте здраво и сега това ще ви се отплати – ще получите добри новини от шефа си и много комплименти в личен план. Наслаждавайте се на заслуженото внимание и помислете как още можете да се развиете.

Лъв

Ще се чувствате напълно в свои води през следващите дни на вечни празници и летни забавления. Настроението ви ще е настроено за купони и забави дори повече от обичайното.

Грешката, която никоя зодия не си признава

Дева

Опитайте нещо ново през тази седмица. Вероятно ще ви се отвори подобна възможност покрай 31ви. Най-добре ще ви се отрази, ако го направите с някой близък приятел.

Везни

Ако до сега сте изпитвали проблеми в работата, не се притеснявайте – този период е зад гърба ви. Ще ви се отвори добра възможност за развитие и вие ще се справите безупречно, така че не се притеснявайте да рискувате.

Скорпион

Влиянието на Меркурий върху вас ще се изрази със силни чувства на носталгия, което понякога ще ви прави тъжни тази седмица. Но пък Новолунието ще ви настрои с нова позитивна вълна и с много самочувствие ще продължите напред в седмицата.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Стрелец

Не бягайте, когато нещата станат сериозни около 31ви с половинката ви. Потопете се в новата връзка и си позволете да се доверите на човека до вас, въпреки че това не е типичният ви характер.

Козирог

Ще бъдете много дейни през дните от 29 юли до 5 август – ще предприемете нови предизвикателства в работата, но това няма да ви попречи да се отдадете на връзката си и дори ще имате възможност да си отделите малко време насаме.

Водолей

Много неща ви тежаха в продължение на дълго време и най-сетне всичко ще потръгне във ваша полза. Очаквайте добри новини за здравето си, както и за някой приятел.

Риби

Всеки проблем ще бъде лесен за разрешаване под влиянието на Новолунието в шестия ви дом. Никакви предизвикателства няма да ви се опрат и ще се чувствате в пълните си сили.

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи26 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.