Астро Мания : Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Докато някои от зодиите ще летят на крилете на любовта, други ще трябва да се съсредоточат върху работата, но скоро усилията им ще бъдат възнаградени.

Овен

Първите дни от тази седмица са може би най-благоприятните дни за романтика и любов от цялата година за вас. Отдайте се на забавления с половинката или на безгрижен флирт. През останалата част от седмицата ще сте заредени с положително настроение и самочувствие, затова не се притеснявайте да изисквате повече от себе си и другите и на работното място.

Телец

Началото на делника предлага много възможности да подредите живота си и да въведете повече баланс между най-важните за вас неща. Използвайте момента и да изгладите проблемите с половинката. Уикенда оставете за време насаме, по възможност сред природата.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Близнаци

През новата седмица, особено в началото й, ще сте фокусирани върху социалния си живот – отношенията ви с приятелите ще са по-добри от всякога, както и връзката ви с половинката. Нещата изглеждат много обещаващо и за необвързаните – те имат шанс да се срещнат с нов претендент за романс.

Рак

Макар и в началото на седмицата нещата да протичат прекалено кротко, по средата на делника влиянието на пълнолунието ще ви спечели увеличение на приходите и успехи в работата. През уикенда е време да празнувате с приятели.

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Лъв

Понеделникът и вторникът носят силен сексуален заряд, който може да ви отведе при стари любови. Останалата част от седмицата ще блестите със самочувствие и това ще ви помогне да изпълните целите си на работното място.

Дева

Не се притеснявайте да си дадете малко повече време за релакс през тази седмица. Пълнолунието ще ви мотивира да се погрижете за себе си със спа вечер у дома или с друго удоволствие, което рядко си позволявате. Уикендът пък ще ви посрещне с много любов и романтика.

Есента ще донесе любов за Везни и Скорпион, но проблеми в кариерата за Овен

Везни

Тази седмица любовта и семейството са на централно място в живота ви. В моментите, които не прекарвате под завивките с половинката, ще се опитвате да помогнете всячески на близките си. Неусетно доброто ви настроение ще се канализира в успехи и на работното място.

Скорпион

Бъдете внимателни в разговорите с близките – вие сте сред малкото зодии, които изтеглиха късата клечка тази седмица и шансът да изпитате затруднения в отношенията с хората около вас не е малък. През уикенда се постарайте да се погрижите за себе си.

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Стрелец

Когато човек е влюбен, той пише най-красивите стихове – при вас ситуацията е подобна тази седмица. Ще се отдадете на креативни проекти и романтика с избраника си. Бъдете искрени и половинката ще ви се отблагодари с още любов.

Козирог

Тази седмица опитайте да намалите стреса до минимум и вместо това да се съсредоточите върху приятни занимания със семейството. Спокойните мигове ще ви заредят с настроение и през уикенда ще успеете да съберете повече сили, за да можете после по-лесно да се съсредоточите върху работата.

Какво прави всяка зодия неустоима

Водолей

Седмицата започва с край на неприятен период за вас. Дори и това да означава, че е време да си кажете сбогом с някого, това ще донесе само позитивно развитие за вас. Използвайте момента да се съсредоточите върху работата – там ще можете да рискувате и да инвестирате в нови проекти на воля, защото постоянно ще ви върви.

Риби

Идните дни ще се въртят главно около работата и финансите ви и това ще ви помогне да си дадете пауза от конфликтите в личния живот, като същевременно поработите върху бъдещо увеличение на приходите.

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември
Хороскопи21 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Тази седмица търсим баланса между семейството и кариерата