Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

Вижте как започва новият месец за зодията ви

Седмицата от 27 май до 2 юни ще даде ново начало за много от зодиите. Първият топъл месец стартира лятото и с това започват и новите преживявания.

Овен

Дори и началото на седмицата да не започне, както ви се иска, не се предавайте – нещата може да се обърнат драстично изведнъж. Просто трябва да не се отказвате.

Телец

В кариерен план всичко се развива добре, радвайте се на успеха си. Но едновременно с това не се отпускайте, по средата на седмицата гордостта ви може да застраши прогреса ви.

Близнаци

В разцвета на силите си сте и всичко сякаш ви върви по-добре от преди. Ще се учудите колко от нещата, които не сте очаквали, ще се подобрят – подгответе се да празнувате.

Рак

Важно е да си върнете контрола върху собствения си живот – планирайте, дайте си нови цели и направете всичко възможно да се върнете в лидерската позиция, на която сте свикнали.

Лъв

Време ви е да се поглезите – сега е перфектният момент. Обявете дните от 27 май до 2 юни за ваши дни, отидете на спа, починете си, купете си нещо, от което дълго време искате.

Зодиите, които не се спират пред нищо

Дева

Ако напоследък сте се страхували да направите нещо, да предприемете решение, сега е моментът да го направите. Преодолейте несигурността си и страховете и ще се справите.

Везни

Със затоплянето на времето, се очаква и да се сгорещят страстите. Очакват ви нови запознанства, и то такива, които могат да доведат до любовни отношения.

Скорпион

Позволете си да се насладите на възможностите, които се откриват пред вас – сред тях и такива с нов потенциален партньор. Края на май и началото на юни за вас ще означава край на старите отношения с предишните любови и започването на нови.

Стрелец

Очаквайте неочакваното – тази седмица може да се появят много изненади, но всички те ще са от хубавите. Не се страхувайте да предприемете нещо, което в началото изглежда дори малко налудничаво.

Как всяка зодия презарежда след стрес

Козирог

Напоследък може да сте си позволили да ви опознаят повече хора от обикновено. За съжаление, обаче, не на всички може да се вярва. Ако срещнете разочарования заради доверието, което сте гласували на тези хора, вземете си поука, но не се затваряйте в себе си – пред правилните приятели си заслужава да се разкриеш.

Водолей

Тази седмица сякаш всичко, което казвате и което си пожелавате, ще се превръща в реалност. Възползвайте се и направете всичко, което дълго време сте отлагали.

Риби

Пред вас се изправят нови предизвикателства и това може да ви плаши. Трябва да се въоръжите със смелост, защото този период няма да бъде лесен, но ще успеете да се справите, стига да не се отказвате.

Кога е време да сложим край? За зодиите и раздялата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

hero-slider
Хороскопи24 ЯНУАРИ 2020

Годината на Металния плъх идва - какво ни очаква според китайския хороскоп?

Разберете какво ви очаква през новата година според китайския хороскоп

Хороскопи20 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 януари

Седмицата предлага много възможности за зодиите - ще бъдем комуникативни и позитивно настроени за бъдещето

Хороскопи13 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Свети Валентин подрани с един месец - седмицата ще е страхотна за любовния живот на всички в зодиака

Хороскопи06 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 6 до 11 януари

Козирозите ще имат възможност за кариерно развитие, а Девите ще имат страхотни отношения с половинката