Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия

Какво да очакват зодиите това лято

Краят на месец август дойде и много от нас се връщат към динамичния живот и работата. Това, обаче, не е нужно да е лошо нещо – всъщност повечето зодии веднага ще отбележат успехи.

Овен

Тази седмица ще е много добра за вас в работата. Ще сте интуитивни и лесно ще откривате какво е най-правилното нещо, което да направите във всяка ситуация. Използвайте доброто начало на седмицата ви като мотивация да прехвърлите успехите и в личен план.

Телец

Въпреки че през идните дни ви очакват главно щастливи емоции и успехи, личен конфликт ще помръчи доброто ви настроение. Внимавайте на кого се доверявате и стойте далеч от любовни драми.

Близнаци

Ще се чувствате като напълно нов човек – ще сте енергични, щастливи и ентусиазирани. Не забравяйте да се наслаждавате на времето със себе си и не обръщайте внимание на малкото хора, които ще се опитат да ви повалят.

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Рак

Често забравяте колко струва трудът ви и колко важни сте самите вие, затова и хората се възползват от вас и с това ви раняват. Тази седмица е добър момент да отдадете времето си върху себе си и върху разчистването на ненужното от миналото.

Лъв

Докато другите се връщат на работа, за вас ще е добър момент да си дадете още малко почивка. Тази седмица ще бъде благоприятна да започнете ново хоби или да се наслаждавате на времето си в тишина и спокойствие. Това ще ви презареди  за бъдещите предизвикателства, които сте решили да преборите.

Дева

В момента вероятно се намирате в този период от живота си, в който всичко изглежда неясно и объркано. Но не се притеснявайте – на прав път сте. Точно в следващите дни ще осъзнаете това, когато ще ви сполети необичайна случка.

Везни

За вас следващата седмица ще се окаже най-трудна, но не се обезкуражавайте към края й нещата ще се наредят. Бъдете бдителни и не се доверявайте на хората около вас.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Скорпион

Пригответе се за много възходи и падения през идните дни. Периодът е турбулентен за вас и това ви прави несигурни, но в края на седмицата ще усетите подобрение и ситуацията, в която се намирате ще се подобри.

Стрелец

Ново запознанство ще ви накара да се чувствате страхотно. Вероятно е точно този до скоро непознат да се превърне в обект на романтични чувства. Вълнението и щастието от това ще ви зареди с позитивни емоции и ще се справяте по-добре дори в кариерен план.

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Козирог

Очаква ви голяма седмица. Започвате нещо вълнуващо и интересно за вас, което ще ви вдигне настроението. Ще сте още по-мотивирани в работата и точно това ще доведе до още повече успехи.

Водолей

Важно е да изградите план за бъдещето си – какво искате да постигнете, как ще го направите, какво ви трябва за целта. Добър момент да помислите върху всичко това ще бъде в началото на седмицата, защото в края й, има възможност нещата много да се объркат. Бъдете подготвени за проблеми от всякакъв аспект.

Риби

Конфликти у дома може да възникнат към края на седмицата, но освен това всичко ще върви по мед и масло за вас. Не се притеснявайте да рискувате и да влагате повече труд в бизнеса, както и във връзките – по-късно всичко това ще се оцени.

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

All the single ladies! Как всяка зодия се държи, когато е сама
Хороскопи20 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юли

Новолунието в началото на седмицата може да бъде спънка в пътя на успеха на няколко зодии