Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Изпращаме месеца подобаващо и даваме добър старт на новия

Краят на месец август дойде и много от нас се връщат към динамичния живот и работата. Това, обаче, не е нужно да е лошо нещо – всъщност повечето зодии веднага ще отбележат успехи.

Овен

Тази седмица ще е много добра за вас в работата. Ще сте интуитивни и лесно ще откривате какво е най-правилното нещо, което да направите във всяка ситуация. Използвайте доброто начало на седмицата ви като мотивация да прехвърлите успехите и в личен план.

Телец

Въпреки че през идните дни ви очакват главно щастливи емоции и успехи, личен конфликт ще помръчи доброто ви настроение. Внимавайте на кого се доверявате и стойте далеч от любовни драми.

Близнаци

Ще се чувствате като напълно нов човек – ще сте енергични, щастливи и ентусиазирани. Не забравяйте да се наслаждавате на времето със себе си и не обръщайте внимание на малкото хора, които ще се опитат да ви повалят.

Рак

Често забравяте колко струва трудът ви и колко важни сте самите вие, затова и хората се възползват от вас и с това ви раняват. Тази седмица е добър момент да отдадете времето си върху себе си и върху разчистването на ненужното от миналото.

Лъв

Докато другите се връщат на работа, за вас ще е добър момент да си дадете още малко почивка. Тази седмица ще бъде благоприятна да започнете ново хоби или да се наслаждавате на времето си в тишина и спокойствие. Това ще ви презареди  за бъдещите предизвикателства, които сте решили да преборите.

Дева

В момента вероятно се намирате в този период от живота си, в който всичко изглежда неясно и объркано. Но не се притеснявайте – на прав път сте. Точно в следващите дни ще осъзнаете това, когато ще ви сполети необичайна случка.

Везни

За вас следващата седмица ще се окаже най-трудна, но не се обезкуражавайте към края й нещата ще се наредят. Бъдете бдителни и не се доверявайте на хората около вас.

Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Скорпион

Пригответе се за много възходи и падения през идните дни. Периодът е турбулентен за вас и това ви прави несигурни, но в края на седмицата ще усетите подобрение и ситуацията, в която се намирате ще се подобри.

Стрелец

Ново запознанство ще ви накара да се чувствате страхотно. Вероятно е точно този до скоро непознат да се превърне в обект на романтични чувства. Вълнението и щастието от това ще ви зареди с позитивни емоции и ще се справяте по-добре дори в кариерен план.

Козирог

Очаква ви голяма седмица. Започвате нещо вълнуващо и интересно за вас, което ще ви вдигне настроението. Ще сте още по-мотивирани в работата и точно това ще доведе до още повече успехи.

Водолей

Важно е да изградите план за бъдещето си – какво искате да постигнете, как ще го направите, какво ви трябва за целта. Добър момент да помислите върху всичко това ще бъде в началото на седмицата, защото в края й, има възможност нещата много да се объркат. Бъдете подготвени за проблеми от всякакъв аспект.

Риби

Конфликти у дома може да възникнат към края на седмицата, но освен това всичко ще върви по мед и масло за вас. Не се притеснявайте да рискувате и да влагате повече труд в бизнеса, както и във връзките – по-късно всичко това ще се оцени.

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември

Дишайте спокойно, тази седмица ще е по-добра от предишната.

Хороскопи04 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 4 до 11 ноември

Седмицата в няколко думи: бурни емоции, конфликти и проблеми

Хороскопи28 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

През следващата седмица попадаме под влиянието на ретрограден Меркурий

Хороскопи21 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 21 до 27 октомври

Можете да си поемете въздух - новата седмица ще бъде в пъти по-добра от предишната