Астро Мания : Хороскопи25 НОЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Седмицата ще бъде изпълнена с много преживявания от различно естество, но за повече от зодиите ще е предимно добра

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Това ще бъде седмица изпълнена с позитивни събития за Телец, Лъв и Стрелец, но за Близнаци, Водолей и Козирог идните дни няма да са чак толкова добри.

Овен

В кариерата нещата ще са турбулентни и може да възникнат проблеми с колегите. Опитайте се да не се доверявате на грешните приятели и пазете личния си живот далеч от проблемите на работното място.

Телец

Тази седмица ще преследвате идеята за баланс между личния живот и работата и трябва да признаем, ще ви се получи доста добре. У дома ще се радвате на щастливи моменти със семейството, а в кариерен план ще ви се отворят възможности за развитие.

Близнаци

Възможно е тази седмица да се поддадете на притеснението, което края на годината понякога носи. Това ще ви направи податливи да взимате прибързани и нелогични решения, така че се опитайте да премисляте по-подробно действията си.

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Рак

Очаква ви една меко казано емоционална седмица – събития в семейството ви ще предизвикат силни чувства от ваша страна, а разговорите с мъжете ще ви фрустрира допълнително.

Лъв

Късметът ще е на ваша страна и често ще ви се случват необясними щастливи случайности. Възползвайте се на максимум от тях, но не позволявайте да се вглъбите единствено в собствените си преживявания, защото ваш близък ще има нужда от вас.

Как ни влияе Марс?

Дева

Макар че седмицата се очертава да бъде силно натоварена, накрая резултатът ще ви зарадва. Ще успеете да освободите време за бъдещите си планове, а благодарение на усърдната ви работа, ще имате възможност и за кариерно развитие.

Везни

С наближаването на края на годината си давате сметка, че ситуацията, в която сте в момента не ви устройва вече и тази седмица ще потърсите начин да я промените. Точно сега ще бъде добър момент и да смените работата.

Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември

Скорпион

С наближаването на празниците се замисляте за любовния си живот и за хората в близкото си обкръжение. Чувствате се сякаш имате нужда от промяна, но от страх да не останете сами, не я предприемате. Внимавайте тези емоции да не ви подведат и не се връщайте към връзката, която вече знаете, че е неподходяща за вас.

Стрелец

Коледа ще дойде по-рано за зодия Стрелец и много от желанията ви ще се сбъднат преди празниците. През тази седмица ще се чувствате обгрижвани и обичани, а изненадите в професионален план също няма да ви разочароват.

Bad Girls! Тъмната страна на всяка зодия

Козирог

Възможно е тази седмица да сте изправени пред здравословни проблеми. Не отлагайте и се погрижете за себе си незабавно. От работата ще ви се отвори възможност за почивка – възползвайте се от нея дори и да не искате.

Водолей

Тази седмица ще сте податливи на емоциите си и това може да ви въвлече в неприятности, главно, защото сте се доверили на грешния човек. Опитайте да запазите личните проблеми лични и не разпространявайте много за проблемите си.

Риби

Ще се радвате на няколко интензивни дни, в добрия смисъл на думата. Ще се случват интересни неща постоянно и настроението ви ще се повиши значително.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август
Хороскопи10 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Макар и по средата на лятото, тази седмица ще накара много зодии да обърнат внимание на работата, вместо на забавленията

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти