Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Най-големите късметлии тази седмица са зодии Стрелец и Водолей

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

За много от знаците седмицата може да започне трудно, но с навлизането на Меркурий в Рак и Луната в зодия Лъв нещата ще започнат позитивно да се променят.

Овен

Ще се чувствате вдъхновени да дадете всичко от себе си в професионален аспект, но това допълнително ще повиши нивата на стрес, които напоследък и без това ви мъчат. Към края на седмицата Меркурий навлиза в дома на семейството и с това ще склоните да потърсите помощ от близките си, което истински ще ви помогне.

Телец

Умората започва да ви застига и ще ви бъде все по-трудно да запазите нормалността в живота си и да балансирате професионалния живот и личния. Заради предишните ви успехи, ще приемете провала още по-зле. Вместо да изпадате в отчаяние, обаче, вслушайте се в съветите на близките си.

Песента, която най-добре описва характера на всяка зодия

Близнаци

Дори и малки неприятности да се изпречват на пътя ви, благодарение на опозицията на Сатурн и Луната ще посрещате всяко неудобство с отворено съзнание и бързо ще съумявате да намерите точно това решение, което ще ви измъква от ситуацията.

Рак

Потрайте през началото на седмицата, когато може да изпитате известни затруднения, защото след петък, Меркурий преминава през вашия знак и това ще предизвика позитивни промени. Изведнъж ще се заредите с енергия и ще се справяте с всички препятствия лесно.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Лъв

Тази седмица е подходящ момент да изясните всички проблеми между вас и половинката ви, които напоследък ви тормозят. Така постепенно настроението ви ще се подобрява с всеки ден и ще се впуснете в мечти за бъдещето.

Дева

Планирайте предстоящи проекти, забавлявайте се с половинката си и търсете как да подобрите себе си на работното място, но във всеки аспект се стремете към промяната. Напоследък грешките ви са причинени от страха да промените навиците си, но точно сега разнообразието ще бъде ключът към вашия успех.

Тези зодии най-бързо се отегчават в сериозна връзка

Везни

Влиянието на Сатурн и Луната ще предизвика бурна емоционална реакция от ваша страна. Изведнъж всички малки неща, които досега сте можели да преодолеете лесно, ще ви изкарват извън контрол. Това разбираемо ще предизвика немалко конфликти, но точно по този начин ще успеете да си дадете сметка за важните за вас неща.

Скорпион

Тази седмица отделете време за себе си. Дори и семейството ви да има нужда от вас в момента, няма как да им помогнете, преди да помогнете на себе си. Почивката ще ви се отрази положително и още преди края на седмицата ще забележите положителна промяна в настроението си.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Стрелец

През новата седмица ще погледнете по по-различен начин на ситуацията, в която се намирате и това ще ви помогне да откриете правилния следващ ход. Доброто ви настроение ще се увеличи още повече към края на седмицата, когато секс факторът ще нарасне драстично.

Козирог

Основата, която положихте през последните седмици, ви позволява да си отдъхнете сега и перфектната възможност за това ще ви се отвори през средата на седмицата. Малко след това и Меркурий ще афектира романтичната сфера на живота ви и ще се насладите на приятни преживявания с половинката.

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение

Водолей

Седмицата ще е позитивна за вас, защото още в началото й ще успеете да решите важни проблеми, които иначе биха попречили на развитието ви. Новопридобитото самочувствие ще ви помогне да се насладите още повече на времето за релакс и спокойствие.

Риби

Колкото и да не ви се иска, през тази седмица до голяма степен ще зависите от близките си. Приемете тяхната подкрепа без притеснения и си дайте достатъчно  време да се върнете към обичайната си рутина.

Какво го възбужда според зодията му

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 29 юни до 5 юли
Хороскопи29 ЮНИ 2020

Седмичен хороскоп от 29 юни до 5 юли

Седмицата ще е най-тежка за Рак, Дева и Стрелец

Летен романс и щури преживявания: Трите зодии, които ги очаква най-бурно лято
Хороскопи25 ЮНИ 2020

Летен романс и щури преживявания: Трите зодии, които ги очаква най-бурно лято

По всички прогнози лятото ще е най-романтичният сезон тази година

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юни
Хороскопи22 ЮНИ 2020

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юни

Седмицата ще бъде най-благоприятна за Близнаци и Водолей - очаквайте промени в любовния си статус

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни
Хороскопи15 ЮНИ 2020

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни

Официално навлизаме в периода на ретроградния Меркурий