Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Все още за някои от зодиите влиянието на Меркурий е силно, но нещата се подобряват все повече.

Последната седмица на месеца носи позитивни преживявания за повечето от зодиите. Периодът от 25 до 31 март ще ни даде възможност за ново начало. 

Овен

Тази седмица ще се радвате на успех в работата, очаквайте постижения в професионален план. Ако си търсите работа, сега ще е моментът, в който ще ви се отворят възможности. Едновременно с това, ще се насладите на приятни преживявания със специален човек.

Телец

Периодът от  25 до 31 март ще бъде благоприятен за пътувания и планиране такива. Но се подгответе, има шанс да получите новини, които да не ви харесват.

Близнаци

Края на месеца ще ви натъжи със събитие, свързано със семейството ви. Опитайте се да не действате прибързано и да не прибягвате към необмислени действия. Но за ваше щастие ще имате приятна среща.

Раците са една от най-опасните зодии, когато са провокирани

Рак

Ще ви върви и в работата, и в любовта. Не се страхувайте да вземате решения в тези аспекти. Но не бъдете прекалено емоционални, дори и да се появят затруднения в други области.

Лъв

Тази седмица някои събития може да ви върнат назад. Нещо от миналото ви ще се появи отново или ще напомни за своето присъствие. Но не се притеснявайте, това ще има позитивен ефект за вас.

Дева

През периода от  25 до 31 март ще трябва да се занимавате с неща, които отлагате от дълго време. Опитайте да оправите проблемите, свързани със семейството и близките ви. В работата също ще се изисква да взимате решения и може да ви се наложи да направите това с помощта на някой мъж, ваш колега.

Мъжете Лъв, Скорпион и Козирог са най-верни

Везни

Ще има серия от негативни преживявания, който може да се опитат да ви повалят, но накрая нещата ще се развият с позитивен ход. Ще имате и късмет във финансов план. Затова оставете емоционалната си страна и мислете практично.

Скорпион

Тази седмица крие изненади в любовния и семейния ви живот. Ще е добро време да се уговорите с приятели да се видите извън града за малка почивка или да планирате пътуване.

Стрелец

Очаквайте един забързан и зает период. Може да станете раздразнителни покрай всичко случващо се около вас. Внимавайте да не се карате с близките си за ненужни неща.

Най-добрите страни на зодиите

Козирог

Ще има развитие във финансовия и професионалния ви живот. Може да ви се обади някой отдалеч с предложение или с информация, свързана с тази сфера. Периодът от  25 до 31 март ще бъде важен за вас.

Водолей

Тази седмица ще бъдете на върха на продуктивността си. Ще вземате решения бързо и правилно, без да имате никакви проблеми. Така някои хора ще ви мислят за твърде импулсивни, но вие всъщност имате добра връзка с интуицията си.

Риби

Има възможност през този период да се чувствате по-емоционални от обикновено. Внимавайте това да не ви подведе.  Не бъдете прекалено подозрителни към всички около вас.

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите