Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Какво ни очаква тази седмица?

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Все още под влиянието на ретроградния Меркурий ще бъдат зодии Рак, Лъв и Скорпион.

Овен

Пригответе се за една динамична седмица – бързо ще усетите, че наближава краят на ретроградния Меркурий и ще ви провърви в работата. Въпреки това в личния си живот все още сте застрашени от конфликти, затова внимателно подбирайте думите си.

Телец

Имате нужда да погледнете на ситуацията, в която се намирате, с нов поглед, затова и си дайте време да презаредите тази седмица. Ако имате тази възможност, си позволете да пътувате, дори на дестинации близо до дома, или се срещнете с нови хора. Краят на ретроградната Венера помага да отворите нова страница, когато става дума за връзките ви и отношенията с близките.

Най-неподходящата и най-романтичната дата за сватба през 2022 година

Близнаци

В началото на седмицата обърнете повече внимание на финансовото си състояние и начините, по които можете да го подобрите. Няма да забравите и да се забавлявате, защото Марс в Козирог през идните дни ще ви накара да искате да поставите себе си на първо място. Обърнете внимание на някое забравено хоби, а уикенда запазете за моментите с половинката.

Рак

Тази седмица ще е отдадена на връзките ви – все още сте застрашени от влиянието на ретроградния Меркурий, затова можете да очаквате миналото да ви застигне по някакъв начин. Отношенията с най-близките ви обаче ще са щастливи през идните дни, така че предвидете достатъчно време в графика си за излизания и срещи.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Лъв

Продължавате да чувствате продължителното влияние на ретроградния Меркурий, затова най-добрата ви стратегия тази седмица ще е да бъдете търпеливи и да забавите темпото. Прекарайте повече време у дома и с най-близките си тази седмица.

Дева

Позволете си да поемате риск тази седмица. Отстоявайте себе си на работа и изисквайте това, което желаете. Краят на ретроградната Венера ви носи повече самочувствие, а Меркурий в Козирог ви прави по-смели и силни, затова нищо няма да ви спре по пътя към целите ви.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Везни

В началото на седмицата може да се наложи да се изправите пред затруднения на работното място, затова опитайте максимално да избягвате конфликтите. С напредването на дните ще придобивате повече самочувствие, а щастието в личния ви живот ще порасне, така че усилията ви на работа ще бъдат възнаградени.

Скорпион

В началото на седмицата бъдете предпазливи и не избързвайте с решенията си. Сега, когато ретроградният Меркурий е на път да приключи, е време да прехвърлите вниманието от работата към връзките си. Отделете повече време за половинката си, както и за семейството си.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Стрелец

Не бързайте да се впускате в забързаното ежедневие с наближаването на края на ретроградния Меркурий, а оставете тази седмица за плануване на следващите месеци. Но не забравяйте и да отделите време за половинката, защото още от самото начало на делника ще сте настроени на вълна секс и романтика.

Козирог

За първи път от две години насам Меркурий навлиза във вашия знак, зареждайки ви със самочувствие и късмет в любовта. Затова не пропускайте възможността – работата ще почака, а сега се отдадете на време за половинката и се отдайте на романтиката.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Водолей

Тази седмица е добър момент да поработите върху себе си и да поемете стъпка, която да ви позволи да подобрите това, което не харесвате в живота си в момента. С края на ретроградната Венера този уикенд има възможност миналото ви да ви посети, затова се подгответе седмицата да има емоционален завършек.

Риби

Имате възможност да обърнете внимание на връзките си и да си починете за кратко от работата, затова се възползвайте. Оставете си обаче и достатъчно време да прекарате насаме със себе си. Креативната ви страна ще е обострена тази седмица, така че дайте свобода на мисълта си и се отдайте на любимите хобита.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?