Седмичен хороскоп от 24 до 30 август

Късметлиите тази седмица са зодии Дева, Водолей и Риби

Седмичен хороскоп от 24 до 30 август

В края на лятото се фокусираме върху намирането на баланса между личния живот и работата.

Овен

През делничните дни ви се налага да отделите повече време, за да се съсредоточите върху работата си. Използвайте момента и да подобрите отношенията си с колегите. Когато дойде времето за уикенда пък, опитайте да се съсредоточите върху създаването на план за следващите няколко седмици.

Телец

Тази седмица нищо не е по-важно от това да се погрижите за близките си. Семейството и приятелите ви ще имат нужда от вас, затова дайте на пауза важните работни ангажименти. През уикенда идва времето да си дадете почивка и да се фокусирате върху себе си.

Какви мъже привличате според зодията си?

Близнаци

Не се доверявайте на никого тази седмица, защото шансовете да ви подведат и предадат не са никак малки. Уикендът ще е също емоционален, затова се подгответе за въртележка от преживявания.

Рак

Фокусирайте се върху вътрешния си свят и върху хората, които са ви най-близки. Зложелатели ще се опитат да разрушат връзката ви с някой от най-тесния ви кръг, но ако внимавате на кого можете да се доверите, ще се справите с проблемите бързо.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 август

Лъв

Тази седмица, както и през целия месец, опитайте се да отделяте повече време и внимание на финансовото си състояние. Сега е подходящ момент да промените подхода си с парите и евентуално дори да удвоите печалбите си. Заниманията по темата ще ви помогнат да се разсеете и от емоционалния уикенд, който ви очаква.

Дева

Предстои ви една приятна седмица с близките и семейството – насладете й се напълно, като си дадете повече време за забавления и почивка. Моментът е подходящ за шопинг терапия и пътувания.

Кои зодии правят най-често секс

Везни

Забавете темпото за малко – оставете си достатъчно време за релакс сред близките хора, любимите места и хубавата музика. Тази седмица е точно за такива приятни преживявания. Използвайте затишието на работа, за да си създадете план за бъдещите задачи и цели.

Скорпион

През делника ще ви върви на любов, а през уикенда ще е време за приятелите. Като цяло в момента вашата зодия навлиза в благоприятен период за комуникации и това ви помага да изградите повече самочувствие и да се заредите с положителни емоции.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 август

Стрелец

Благодарение на влиянието на нарастващата Луна, ще се съсредоточите върху важните задачи, което ви гарантира успех на работата. В рамките на следващия месец кариерата ви ще стане предмет на обсъждане пред хора, които могат да играят решаваща роля във вашето бъдещо развитие, затова инвестирайте повече часове на работното място.

Козирог

Потърсете как можете да се развиете и да научите повече за света около вас, защото сега вашата зодия навлиза в период, в който учението ще е на фокус. Дори и да ви се струва, че вече няма какво да научите или да усъвършенствате във вашата сфера на развитие, инвестирайте няколко допълнителни часа през седмицата за проучвания – това може да ви помогне на работа съвсем скоро.

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Водолей

Най-сетне дойде време и за вас да изживеете своя летен романс. Сега е моментът да се отдадете на забавления и флирт и точно това ще срещне пътя ви с някой нов човек. Много от вас ще намерят подходящия за дълга връзка, други ще се насладят на кратък и необвързващ романс – доверете се на инстинкта си, за да прецените към коя група да попаднете и вие.

Риби

През седмицата ще сте поставени пред дилема, свързана с любовния ви живот и решението ви може да предизвика бъдеща стабилна връзка с някого. През уикенда обаче страстите ще утихнат за кратко ще можете да се съсредоточите върху важни въпроси, свързани с кариерата.

Използвайте периода на ретроградния Уран, за да постигнете мечтите си в кариерата и любовта

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври
Хороскопи19 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 19 до 25 октомври

Просперитет и успехи в работата за Скорпион, Козирог и Водолей

"Рана на сърцето е рана на мисълта" и още от най-красивите цитати на Луиз Глюк
Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври
Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние